Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους! Δημήτρη λογικό είναι να γυρίσει σε βοριά κάποια στιγμή! Υπομονή, φέτος δεν είναι η χρονιά σου!

ποιον λες κωστα?
Ο καροτάκιας καλέ.sarcastic. ο υποψήφιος φήμαρχος Αθηναίων... σιγά ρε Κώστα και εσύ τι έκανε το παιδί;;; Μα καλά δεν ξέρεις ότι σε υπόθετο απορροφούνται καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά του καρότου;;;.banana.

Αντε πάρτε τα βουνά να ηρεμήστε .....
Μήπως εγώ που τα πήρα ηρέμησα ;
Σηκώνομαι το μεσημέρι και ανεβαίνω στο βουνό πανω απο το χωριο για κανέναν κότσυφα.Αφού έχω απομακρυνθει απο το αμάξι κανα χιλιόμετρο πιιάνει δυνατή βροχή.......hit.
Γυρίζω στο αμάξι και το ρίχνω στο διάβασμα .Μετά απο μιάμιση ώρα κόβει και κάπου κάπου πέφτουν και ακτίνες του ήλιου.Βγαίνω ξαναπαίρνω το όπλο και απομακρύνομαι λιγότρο αυτή τη φορά.Ξανά τα ίδια .Ο καιρός κλείνει ,στο βουνό χιονίζει και εδώ βροχή.
Γαμώ τα υπουργεία σου........banana.
Ετσι πέρασα από τις 2 μέχρι τις 5,45.Η θα καθόμουνα μέσα στο αυτοκίνητο η θα έβγαινα έξω και θα έβρεχε......
Έ κ τ α κ τ α !

Έχουμε κάποια ευχάριστα νέα! Αρκεί να πραγματοποιηθεί οριστικά και να ησυχάσουμε ρε παλικάρια!
Διαβουλευσεις για το υπουργειο που θα αποφασιζει για την τυχη κυνηγιου

Υ.Γ. Μην τολμήσει στις επόμενες ευρωεκλογές ή οποιεσδήποτε εκλογές και μου μιλήσει κάποιος για Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back