Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γειά σας γεια σας και χαράς σας
τον Μακούλη στα ονειρά σας .sarcastic.
το κοντοσούβλι τέλειο όπως πάντα
του Τζίμη δεν του άρεσε(πήρε και μαζί του περίσσεμα για σήμερα).yel.

όλα καλά Ευριπίδη συνήλθαν μετά από μπόλικο πυρετό και ταλαιπωρία ,,,,να'ναι καλά η γυναικάρα μου που παρόλο την κατάσταση της ανταπεξέρχεται γιατί βαράω κάτι 10ωρα τελευταία στο μαγαζί ,,,σεβασμός !
όλα καλά πάντα καλά .well done.
δεν έχασες και τίποτα σήμερα ;)

Κώστα νομίζεις ότι θα σου βγει πιο φθηνά; .sarcastic.

Το ξέρω ότι δεν θα μου βγει πιο φθηνά αλλά θα βγάζω γούστα. .yelling.

Έτσι κι αλλιώς ότι κάνω σπίτι, κάνω και στο αμάξι αν εξαιρέσεις το μπάνιο και την κουζίνα. Έχω ρίξει και κάτι ύπνους στο αμάξι… καλύτερα από κρεβάτι. .sarcastic.

Με τόσα μωρά που έχει μπορεί να το βγάλει με πινακίδες πολύτεκνου .yelling.

Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. .yelling.

Καλημέρα και καλη εβδομάδα. Πολλη βροχη σήμερα. Απο τα ξημερώματα που σηκώθηκα να δω έριχνε πολλη νερό, οπότε την ξαναπεσα και τωρα πινω το καφεδάκι μου. Καλα να περνάτε.
free image hosting

Aπο Πεμπτη θα ειναι πασεγγιαρικος ο καιρος σε μας Γιαννη, ιδανικες συνθηκες θα ελεγα, 3 μερες πριν και αλλες τοσες μετα το ολοφεγγαρο. Κατεβαινω τρεχοντας!!

Aπο Πεμπτη θα ειναι πασεγγιαρικος ο καιρος σε μας Γιαννη, ιδανικες συνθηκες θα ελεγα, 3 μερες πριν και αλλες τοσες μετα το ολοφεγγαρο. Κατεβαινω τρεχοντας!!
Έλα με το καλό Παυλο, μακάρι να βολεψει ο καιρός και να κάνει μπασιματα.

Καλησπέρα στη παρέα. Πριν λίγο γυρισα από τα σκυλιά και δυστυχώς το νερό και η ένταση που έριξε από το βράδυ είχε αποτέλεσμα το κτημα να πλυμηρισει καινά χρειάζομαι γαλοτσες μυρού για να φτάσω στα κλεισούρια. Εκτός το δικό μου πλημμύρισαν και άλλα κτήματα εκεί γυρω, προσπάθησα να ανοιξω μία δίοδο να φύγουν τα νερά αλλά ελπίζουμε να μην ξαναβρεξει με τόσο μεγάλη ένταση και διάρκεια. Το αστείο της υπόθεσης ήταν ο αρσενικός που σαν κουτάβι που είναι ακόμα έκανε βουτιες στο νερό και έτρεχε μέσα στα νερά ενώ ή σκύλα προσπαθούσε να πάει από τις άκρες.

Καλησπέρα Ευριπιδη, ακόμα καλοκαίρι εκεί; Μιλήσαμε με το Νικολή κσι μου είπε για τη ζέστη και τη ξεραιλα.
30αρι ξερο και ζεστηηηηηηηη πολυ ζεστηηηηηηηη. ο ανεμιστηρας δουλευει φουλ και το ΒΡΑΔΥ. δεν παλευεταιιιιιι

Status
Not open for further replies.
Back