αδερφε μονος σου το σκεφτηκες αυτο η με βοηθεια????????? ουτε να το διαβασω δε μπορωκαλημέρα τσιχλοφασσοτρυγονοπαπιομπεκατσογουρουνολαγαδες
δεν πιστεύω να ξέχασα κανέναν ;

αδερφε μονος σου το σκεφτηκες αυτο η με βοηθεια????????? ουτε να το διαβασω δε μπορωκαλημέρα τσιχλοφασσοτρυγονοπαπιομπεκατσογουρουνολαγαδες
δεν πιστεύω να ξέχασα κανέναν ;
όλα καλά Ευριπίδη συνήλθαν μετά από μπόλικο πυρετό και ταλαιπωρία ,,,,να'ναι καλά η γυναικάρα μου που παρόλο την κατάσταση της ανταπεξέρχεται γιατί βαράω κάτι 10ωρα τελευταία στο μαγαζί ,,,σεβασμός !
Κώστα νομίζεις ότι θα σου βγει πιο φθηνά;... θα πάρω ένα αμάξι 4000cc και θα κοιμάμαι σε τέντα. ...
Με τόσα μωρά που έχει μπορεί να το βγάλει με πινακίδες πολύτεκνουΚώστα νομίζεις ότι θα σου βγει πιο φθηνά;![]()
όλα καλά πάντα καλάόλα καλά Ευριπίδη συνήλθαν μετά από μπόλικο πυρετό και ταλαιπωρία ,,,,να'ναι καλά η γυναικάρα μου που παρόλο την κατάσταση της ανταπεξέρχεται γιατί βαράω κάτι 10ωρα τελευταία στο μαγαζί ,,,σεβασμός !
Κώστα νομίζεις ότι θα σου βγει πιο φθηνά;![]()
Με τόσα μωρά που έχει μπορεί να το βγάλει με πινακίδες πολύτεκνου![]()
Καλημέρα και καλη εβδομάδα. Πολλη βροχη σήμερα. Απο τα ξημερώματα που σηκώθηκα να δω έριχνε πολλη νερό, οπότε την ξαναπεσα και τωρα πινω το καφεδάκι μου. Καλα να περνάτε.
free image hosting
Έλα με το καλό Παυλο, μακάρι να βολεψει ο καιρός και να κάνει μπασιματα.Aπο Πεμπτη θα ειναι πασεγγιαρικος ο καιρος σε μας Γιαννη, ιδανικες συνθηκες θα ελεγα, 3 μερες πριν και αλλες τοσες μετα το ολοφεγγαρο. Κατεβαινω τρεχοντας!!
Γεια σου Νικόλα.buy buy.Καλημερα καλη εβδομαδα. Καλημερα στην Αμερικη Κωνσταντινε!
Καλησπέρα Ευριπιδη, ακόμα καλοκαίρι εκεί; Μιλήσαμε με το Νικολή κσι μου είπε για τη ζέστη και τη ξεραιλα.καλησπερα κυριοι
30αρι ξερο και ζεστηηηηηηηη πολυ ζεστηηηηηηηη. ο ανεμιστηρας δουλευει φουλ και το ΒΡΑΔΥ. δεν παλευεταιιιιιιΚαλησπέρα Ευριπιδη, ακόμα καλοκαίρι εκεί; Μιλήσαμε με το Νικολή κσι μου είπε για τη ζέστη και τη ξεραιλα.
Γεια σου ωρε σύντεκνε.Όλα καλά κει κάτω ;.buy.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
![]()