Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. Αν τον Οκτώβριο μου έλεγε κάποιος ότι στις 20 Δεκεμβρίου θα είσαι γερός , θα έχει ωραία μέρα για κυνήγι αλλά θα έχει πάει 8 και ακόμα θα είσαι στο κρεβάτι , θα του έριχνα μια μουτζα!!!!
Δημήτρη δεν έχω κουράγιο ούτε να νευριάσω πια με έχει πιάσει απελπισία τώρα πέρασαν 20 ποδηλάτες μπροστά μου και όπως έχω ξαναγράψει έρχονται από απέναντι την Πελοπόννησο μέσω γέφυρας
Πόσο κοροϊδία να αντέξω δεν μπορώ να πάρω το σκυλάκι μου να πάω για κυνήγι μόνος μου στο βουνό και άλλοι περνάνε κοπάδια από μπροστά μου έχοντας αλλάξει γεωγραφικό διαμέρισμα χωρίς κανένα άγχος ούτε καν να πηγαίνουν σπαστά δεν τους νοιάζει όλοι μαζί για ποιά καραντινα μας μιλάνε οι βρωμιές που κυβερνάνε;
Βγάζουν καθαρά το κόμπλεξ που έχουν ενάντια στο κυνήγι ορισμένοι δεν εξηγείται αλλιώς

Καλημέρα σε όλους και να περάσετε οσο πιο καλά μπορείτε.
Άν θες να περάσουμε καλά Μητσάρα σπασε καραντινα σε περιμένω μετά την γέφυρα και φύγαμε
Αύριο θα πίνουμε πρωινό καφέ στο κάγκελο .big smile.

Άν θες να περάσουμε καλά Μητσάρα σπασε καραντινα σε περιμένω μετά την γέφυρα και φύγαμε
Αύριο θα πίνουμε πρωινό καφέ στο κάγκελο .big smile.
Θα σου πάρει συνέντευξη ο Ευαγγελάτος σε απ'ευθείας μετάδοση.Αυτα είναι μεγαλεία!!!

Status
Not open for further replies.
Back