Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ. Παγωνιά καλή σήμερα. Στις 6:30 είχαμε - 4 με ξαστεριά και άπνοια. Όσο μεσημεριάζει πάμε για ανοιξιάτικο καιρό!

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. Προς ενημέρωσή σας μιας και ψαρεύω τα καλαμάρια κάθε χρόνο, να ξέρετε ότι τα καλαμάρια είναι όλο τον χρόνο στο Αιγαίο και όταν κρυώσουν τα νερά βγαίνουν στα ρηχά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί κάποιος να πιάσει καλαμάρια από την στεριά και καλοκαίρι!! Για λόγους που δεν είναι γνωστοί στους ψαράδες κάθε χρόνο η γενική περιοχή που θα πέσουν τα καλαμάρια είναι τυχαία! Φέτος λοιπόν στην Αττική δεν έχει καλαμάρια δυστυχώς! Αντίθετα Πελοπόννησο έχει πάρα πολλά και όσο πιο νότια τόσο το καλύτερο! Φίλος στα Κύθηρα βγάζει κάθε φορά που πάει 5 κιλά από στεριά! Αυτά προς το πρόν...

Καλο το αλβανικο ρε μαστορα;.badboys.
.well done..well done..well done.

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB.jpg

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μπορει να ειναι το ιδιο. Νομιζω οτι σλιποβιτσα μας το ελεγαν οι alban people στο κοσοβο το '99 οταν μας το προσφεραν. Δεν λεει και πολλα ομως καλυτερο ειναι το δικο μας. Ανευ γλυκανισου ομως...

Μπορει να ειναι το ιδιο. Νομιζω οτι σλιποβιτσα μας το ελεγαν οι alban people στο κοσοβο το '99 οταν μας το προσφεραν. Δεν λεει και πολλα ομως καλυτερο ειναι το δικο μας. Ανευ γλυκανισου ομως...
Αγγελε στηνΣλιβιβίτσα το τσίπουρεο που βγάζουν ειναι απο δαμάσκηνα.Δεν ξέρω τι σας έδιναν.Αυτό που μου έδωσε εμένα ενας θειος καπετάνιος ,ειναι χωρις γλυκάνισο και πολύ ωραίο.!

Status
Not open for further replies.
Back