Ν

Στα χωρια ομως αμα δεις ποσοι τα πιστεύουν κ τα εφαρμοζουν ακομα θα εκπλαγεις.
Γιαυτο το πα λεβέντη μου.
Τοσοι μας διαβαζουν ενας να το καταλαβει που χει ακόμη αυτες της αντιλήψεις κερδος είναι
Δεν το πα για σας, καμια σχέση
Παράδειγμα.
Περσυ βλέποντας μια κουταβα ενός θειου της γυναίκας τον κατσαδιαζω γιατί 4 μηνων σκυλι εμειαζε με σκελετο.
Απαντηση......το σκυλι άμα τρώει τροφή χαλαει κ δεν βγαινει.
Αντε λιγη καθε τοσο.
Για να κυνηγαει κ να μγν αρρωστα πρεπει να τρώει ξερο καρβελι.....
Ανθρωπος 50+ τι να του πεις.......οκ του λεω....αμα στο γυρισω αναποδα στην πραξη θα πειστεις?
Μου αφησε το σκυλι το τάιζα. ..την εστησα κ ενα μηνα πριν την εναρξη έβγαλε 5 δικους της λαγους.
Τωρα τρώει καλα βγαινει καλα κ καθε τοσο τον αφήνω να τις δινει κ κανενα καρβελι
(το δέχομαι φτανει που αλλαξε η σειρα)
Καγκελο ο θειος κάθε φορα που έβγαζε λαγο η σκυλιτσα.
Απο το παραδειγμα νομιζω καταλαβες τι νοοτροπια υπάρχει ακόμη στα χωριά
Ναι ρε φιλε φυσικα κ το ξερω.Και βέβαια ειναι ξεπερασμένες.Πλακα κάνουμε όπως καταλαβενεις..![]()

Στα χωρια ομως αμα δεις ποσοι τα πιστεύουν κ τα εφαρμοζουν ακομα θα εκπλαγεις.
Γιαυτο το πα λεβέντη μου.
Τοσοι μας διαβαζουν ενας να το καταλαβει που χει ακόμη αυτες της αντιλήψεις κερδος είναι

Δεν το πα για σας, καμια σχέση

Παράδειγμα.
Περσυ βλέποντας μια κουταβα ενός θειου της γυναίκας τον κατσαδιαζω γιατί 4 μηνων σκυλι εμειαζε με σκελετο.
Απαντηση......το σκυλι άμα τρώει τροφή χαλαει κ δεν βγαινει.
Αντε λιγη καθε τοσο.
Για να κυνηγαει κ να μγν αρρωστα πρεπει να τρώει ξερο καρβελι.....
Ανθρωπος 50+ τι να του πεις.......οκ του λεω....αμα στο γυρισω αναποδα στην πραξη θα πειστεις?
Μου αφησε το σκυλι το τάιζα. ..την εστησα κ ενα μηνα πριν την εναρξη έβγαλε 5 δικους της λαγους.
Τωρα τρώει καλα βγαινει καλα κ καθε τοσο τον αφήνω να τις δινει κ κανενα καρβελι

Καγκελο ο θειος κάθε φορα που έβγαζε λαγο η σκυλιτσα.
Απο το παραδειγμα νομιζω καταλαβες τι νοοτροπια υπάρχει ακόμη στα χωριά