Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ν
Και βέβαια ειναι ξεπερασμένες.Πλακα κάνουμε όπως καταλαβενεις..:)
Ναι ρε φιλε φυσικα κ το ξερω.:)
Στα χωρια ομως αμα δεις ποσοι τα πιστεύουν κ τα εφαρμοζουν ακομα θα εκπλαγεις.
Γιαυτο το πα λεβέντη μου.
Τοσοι μας διαβαζουν ενας να το καταλαβει που χει ακόμη αυτες της αντιλήψεις κερδος είναι:)
Δεν το πα για σας, καμια σχέση:)

Παράδειγμα.
Περσυ βλέποντας μια κουταβα ενός θειου της γυναίκας τον κατσαδιαζω γιατί 4 μηνων σκυλι εμειαζε με σκελετο.
Απαντηση......το σκυλι άμα τρώει τροφή χαλαει κ δεν βγαινει.
Αντε λιγη καθε τοσο.
Για να κυνηγαει κ να μγν αρρωστα πρεπει να τρώει ξερο καρβελι.....
Ανθρωπος 50+ τι να του πεις.......οκ του λεω....αμα στο γυρισω αναποδα στην πραξη θα πειστεις?

Μου αφησε το σκυλι το τάιζα. ..την εστησα κ ενα μηνα πριν την εναρξη έβγαλε 5 δικους της λαγους.

Τωρα τρώει καλα βγαινει καλα κ καθε τοσο τον αφήνω να τις δινει κ κανενα καρβελι :)(το δέχομαι φτανει που αλλαξε η σειρα)

Καγκελο ο θειος κάθε φορα που έβγαζε λαγο η σκυλιτσα.

Απο το παραδειγμα νομιζω καταλαβες τι νοοτροπια υπάρχει ακόμη στα χωριά;)

Στα χωρια ομως αμα δεις ποσοι τα πιστεύουν κ τα εφαρμοζουν ακομα θα εκπλαγεις.

Την ξέρω αυτή την νοοτροπία χρυσανθε αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους μεγαλυτερης ηλικίας κ ευτυχώς που δεν μεταδίδεται και στα νέα παιδιά.

Μόλις πήραμε εξιτήριο! Δόξα το θεό όλα καλά! Απλή ίωση τελικά.

Τέλεια! Άντε τώρα κάνε και το πάρτι !!!
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου ετοιμασίες για την μεγάλη μου που έχει καλέσει στο σπίτι για αύριο όλη την τάξη της συν τους υπόλοιπους εξωσχολικούς φίλους-φίλες. Ετοιμάζω στην αυλή γήπεδο βάλλεϊ, το χόρτο στην εντέλεια, διάφορα παιχνίδια, μπάλες, μπόλικες σφυρίχτρες, εκτοξευτήρες κορδελών, χυμούς, κρύο τσάι και φυσικά τούρτα. Ετοιμάσουμε καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια, πιάτα, κουτάλια, τραπεζομάντιλα. Έχω παραγγείλει ψωμάκια, θα βάλω κάρβουνα και θα ψήσω στο BBQ κοτοσουβλάκια, σουτζουκάκια της γυναίκας μου, λουκάνικα και θα τους τα σερβίρω σε σάντουιτς... Αν γίνει όπως το φαντάζομαι, θα γουστάρω κατάσταση! :)

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου ετοιμασίες για την μεγάλη μου που έχει καλέσει στο σπίτι για αύριο όλη την τάξη της συν τους υπόλοιπους εξωσχολικούς φίλους-φίλες. Ετοιμάζω στην αυλή γήπεδο βάλλεϊ, το χόρτο στην εντέλεια, διάφορα παιχνίδια, μπάλες, μπόλικες σφυρίχτρες, εκτοξευτήρες κορδελών, χυμούς, κρύο τσάι και φυσικά τούρτα. Ετοιμάσουμε καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια, πιάτα, κουτάλια, τραπεζομάντιλα. Έχω παραγγείλει ψωμάκια, θα βάλω κάρβουνα και θα ψήσω στο BBQ κοτοσουβλάκια, σουτζουκάκια της γυναίκας μου, λουκάνικα και θα τους τα σερβίρω σε σάντουιτς... Αν γίνει όπως το φαντάζομαι, θα γουστάρω κατάσταση! :)
Μια χαρά σε βρίσκω Χρήστο, καλά να περάσετε! :)

Είσαι ωραίος Χρηστάρα....well done. .congrats.
Ότι καλύτερο για τα παιδιά είναι τέτοιες καταστάσεις.

περαστικα στο παιδι, κανε τωρα οτι κανει ο Χρηστος γιατι ειναι πιο κοντα η κρητη..sarcastic.
και ειναι και κατηφορα.
Δευτέρα απόγευμα λοιπόν, θα περιμένω!να κρατάει από δύο κούτες φυσίγγια όποιος έρθει, γιατί δε φτάνουν αυτά που έχω .hunter.1.hunter.

Μπραβο Χρησταρα ετσι αμα τα παιδια μας ειναι καλα και εστανονται ομορφα ειμαστε και εμεις καλα και εστανομαστε ομορφα..ετσι και αλλιως για αυτα δεν παλευουμε καθε μερα
στην ζωη μας.congrats..RESPECT.

Καλησπέρα στην παρέα από την πατρίδα όπου ήρθα για ένα 24ωρο να δω λίγο τους δικούς μου και τους παππούδες. Φέτος δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον κήπο αντιθέτως ο πατέρας μου έχει ξεφύγει πολύ, θα ανεβάσω σε λίγο φωτογραφίες.

Μύρο, να το χαίρεσαι το παιδάκι σου. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.:)

Status
Not open for further replies.
Back