Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τέλεια! Άντε τώρα κάνε και το πάρτι !!!
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου ετοιμασίες για την μεγάλη μου που έχει καλέσει στο σπίτι για αύριο όλη την τάξη της συν τους υπόλοιπους εξωσχολικούς φίλους-φίλες. Ετοιμάζω στην αυλή γήπεδο βάλλεϊ, το χόρτο στην εντέλεια, διάφορα παιχνίδια, μπάλες, μπόλικες σφυρίχτρες, εκτοξευτήρες κορδελών, χυμούς, κρύο τσάι και φυσικά τούρτα. Ετοιμάσουμε καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια, πιάτα, κουτάλια, τραπεζομάντιλα. Έχω παραγγείλει ψωμάκια, θα βάλω κάρβουνα και θα ψήσω στο BBQ κοτοσουβλάκια, σουτζουκάκια της γυναίκας μου, λουκάνικα και θα τους τα σερβίρω σε σάντουιτς... Αν γίνει όπως το φαντάζομαι, θα γουστάρω κατάσταση! :)
χρηστο να τα εκατοστησει η μικρη...κανε το καλυτερο να μην μεινουν νηστικα τα παιδια.sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Καλοκαιρινή μέρα σήμερα με ζεστουλα, τώρα από το μεσημέρι έχει βάλει ένα βοριαδακι όνειρο, θα κάνω ένα μπανακι και θα κατεβουμε για μία βολτουλα στη πόλη.
Για το θέμα του ύπνου που διάβασα, ο πολλης ύπνος πιάνει τόπο στο στρατό γιατί ως γνωστόν, ίσο πιο πολλή κοιμάσαι τόσο λιγότερο υπηρετείς....sarcastic.

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου ετοιμασίες για την μεγάλη μου που έχει καλέσει στο σπίτι για αύριο όλη την τάξη της συν τους υπόλοιπους εξωσχολικούς φίλους-φίλες. Ετοιμάζω στην αυλή γήπεδο βάλλεϊ, το χόρτο στην εντέλεια, διάφορα παιχνίδια, μπάλες, μπόλικες σφυρίχτρες, εκτοξευτήρες κορδελών, χυμούς, κρύο τσάι και φυσικά τούρτα. Ετοιμάσουμε καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια, πιάτα, κουτάλια, τραπεζομάντιλα. Έχω παραγγείλει ψωμάκια, θα βάλω κάρβουνα και θα ψήσω στο BBQ κοτοσουβλάκια, σουτζουκάκια της γυναίκας μου, λουκάνικα και θα τους τα σερβίρω σε σάντουιτς... Αν γίνει όπως το φαντάζομαι, θα γουστάρω κατάσταση! :)
Χρήστο πολύχρονοι ή κορούλα σου. Ωραίες καταστάσεις ετοιμαζεις φίλε, αν και αυτά δεν είναι γενέθλια, είναι υπερπαραγωγή.
Καλά να περάσετε, που το βλέπω σιγουρο. ;)

Φυσιγγι που βρήκες να ρίξεις σε ανθρωπο...buy buy.
Μετά τα 30μ κάνει αέρα..βέβαια είναι και επικυνδινο γιατί σε τέτοια απόσταση αν σημαδέψεις κωλο μπορεί να βρει..μάτι...vert funny.
Ε τότε ρίξε μου κάνα εννιαβολο ρε φίλε και μην με βασανίζεις με τα ψευτοφυσιγγια σου,για μπεκάτσες καλά είναι...yelling.
Λάμπρο ριχτου με' κάνα άγνωστο φυσηγγι να δεις που δε θα τρέξει γιατί θα θέλει τον άδειο κάλυκα........sarcastic.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
Όταν λες όλοι εννοείς όοοολοι.sarcastic.

Πρόσεχε τι λες γιατί άμα ανέβω με κάποιους κοινούς γνωστούς θα μείνουν νηστικά τα παιδάκια.

Να χαίρεσαι την κορούλα σου φίλε , να περάσετε όμορφα:)

Παίρνω 15 κιλά προβατίνα και ανεβαίνω.
Να την χαίρεσαι Χρηστάρα.

Όταν λες όλοι εννοείς όοοολοι.sarcastic.

Πρόσεχε τι λες γιατί άμα ανέβω με κάποιους κοινούς γνωστούς θα μείνουν νηστικά τα παιδάκια.

Να χαίρεσαι την κορούλα σου φίλε , να περάσετε όμορφα:)

Φίλε ελάτε εσείς και όλα βολεύονται! Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές και όχι μόνο. Ξέρεις εσύ... ;)

ΘΑ είναι και ο Ζολώ στο γκρουπ. Αυτός ξέρει! ;)

Mε πρόλαβε ο καριόλης.Μυρίστηκε προβατίνα και πάρτι και έγινε σούπερμαν ....

roditis_2.jpg

Status
Not open for further replies.
Back