Καλησπέρα παιδιά
Πώς πάει το μικρός?Xαιρετώ την παρέα
Απ ότι φαίνεται καλά πάει Αλέξανδρε. Του βγαίνει και η κούραση τώρα και σε συνδυασμό με το συμβάν , στο σπίτι είναι χαλαρός και φυλάει λίγο την πλευρά που εχι το σκίσιμο . Έξω που τον βγάζω για λίγο για την ανάγκη του ,σήμερα είδα να το πατάει καλά το πόδι .Καλησπέρα παίδες.
Πώς πάει το μικρός?
Ευχάριστο αυτό.Σταθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.Τωρα να ξέρεις θα βγάζει φωνή στο γουρούνι,το έχω ξαναδεί.Απ ότι φαίνεται καλά πάει Αλέξανδρε. Του βγαίνει και η κούραση τώρα και σε συνδυασμό με το συμβάν , στο σπίτι είναι χαλαρός και φυλάει λίγο την πλευρά που εχι το σκίσιμο . Έξω που τον βγάζω για λίγο για την ανάγκη του ,σήμερα είδα να το πατάει καλά το πόδι .
Πιστεύω οτι στο 20ήμερο θα ειναι καλά . Τώρα που πέρασε η δύσκολη εκείνη ώρα ,το μόνο που λέω είναι οτι ήταν πολύ τυχερός .Οχι μόνο γιατί δεν τον ξεκοίλιασε ,αλλα ετσι όπως τον έσκισε ,που δεν βρήκε τένοντα ή νεύρο
Περαστικά!Πήγες σε οφθαλμίατρο στην Άρτα;Μετά το χθεσινό στρεσάρισμα και την ταλαιπωρία ,επιστρέφοντας στο χωριό εβλεπα μια φωτεινή κουκίδα σαν να μου ριχνει καποιος με λειζερ.Για να μην πολυλογώ στα πρόθυρα αποκόλλησης οποτε για 20 μέρες κι εγω μαζί με τον σκύλο στο σανατόριο. Ούτε βάρος ,ούτε σκύψιμο κλπ κλπ και γαμώ την επανεκκίνηση που θέλαμε .
Αυτά .
Τι άλλα ;