Καλημέρα και καλό Δαββατοκύριακο.
Όταν ηρθα Αθηνα.Περαστικά!Πήγες σε οφθαλμίατρο στην Άρτα;
Όταν ηρθα Αθηνα.Περαστικά!Πήγες σε οφθαλμίατρο στην Άρτα;
Φανατικος ο μπαρμπας....Σοφος εσυ ο μινιμπαρμπαςΚαλημέρα παίδες.
Ρίχνει τουλουμια έξω και ο Χάρης κάνει περπατητο.Μολις σταματήσει θα πάω να τον ξεθαψω γιατί η λάσπη θα του έχει έρθει στον λαιμό.
Περαστικά Μήτσο!Μετά το χθεσινό στρεσάρισμα και την ταλαιπωρία ,επιστρέφοντας στο χωριό εβλεπα μια φωτεινή κουκίδα σαν να μου ριχνει καποιος με λειζερ.Για να μην πολυλογώ στα πρόθυρα αποκόλλησης οποτε για 20 μέρες κι εγω μαζί με τον σκύλο στο σανατόριο. Ούτε βάρος ,ούτε σκύψιμο κλπ κλπ και γαμώ την επανεκκίνηση που θέλαμε .
Αυτά .
Τι άλλα ;
Άσε μας ρε Suzie Q!Φανατικος ο μπαρμπας....Σοφος εσυ ο μινιμπαρμπας
Το τι κυκλοφορει δεν περιγραφεται με λογια.Αν δεις το πεζοδρόμιο είναι στραβό...
Αν ήταν ίσιο θα ήταν ακριβώς
Και όμως κυκλοφορούν έξω και με δίπλωμα κιόλας ...
Προσοχή θέλει, όπως σε πολλά βέβαια στην ζωή.Το τι κυκλοφορει δεν περιγραφεται με λογια.
Κατα τ αλλα ο νεος ΚΟΚ ηταν αυτό που μας έλλειπε και η απαγορευση του καφε και οχι η αυστηρή τήρηση του προηγουμενου οπως και καθε νομου.
Προχθές που επέστρεφα στην Αθήνα 20 μέτρα πριν από το σπίτι σε μία διασταύρωση , ευτυχώς που κόβω πάντα κι ας έχουν στοπ οι άλλοι , περασε μπροστά μου αέρα πατέρα με το κινητό στο αριστερό χέρι σαν να κρατούσε το ευαγγέλιο Δεν έβλεπε καν που πήγαινε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ !
Tre bien Dimitri !!η ΚΑΡΓΙΟΛΑ !
εσύ μιλάς τα Γαλλικά κανονικά!!Tre bien Dimitri !!
Όταν πλησιάζουν γιορτές ή εκλογές πρέπει να έχουμε το νου μας. Το ζούμε χρόνια το σκηνικό εδώ πέρα...Το τι κυκλοφορει δεν περιγραφεται με λογια.
Κατα τ αλλα ο νεος ΚΟΚ ηταν αυτό που μας έλλειπε και η απαγορευση του καφε και οχι η αυστηρή τήρηση του προηγουμενου οπως και καθε νομου.
Προχθές που επέστρεφα στην Αθήνα 20 μέτρα πριν από το σπίτι σε μία διασταύρωση , ευτυχώς που κόβω πάντα κι ας έχουν στοπ οι άλλοι , περασε μπροστά μου αέρα πατέρα με το κινητό στο αριστερό χέρι σαν να κρατούσε το ευαγγέλιο Δεν έβλεπε καν που πήγαινε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ !
Φοβάται ρε η χελώνα το χαλάζιΚαλημέρα παίδες.
Ρίχνει τουλουμια έξω και ο Χάρης κάνει περπατητο.Μολις σταματήσει θα πάω να τον ξεθαψω γιατί η λάσπη θα του έχει έρθει στον λαιμό.
Μπαρμπούνια ρεΦανατικος ο μπαρμπας....Σοφος εσυ ο μινιμπαρμπας