Κυνηγετική Γωνιά

Μετά το χθεσινό στρεσάρισμα και την ταλαιπωρία ,επιστρέφοντας στο χωριό εβλεπα μια φωτεινή κουκίδα σαν να μου ριχνει καποιος με λειζερ.Για να μην πολυλογώ στα πρόθυρα αποκόλλησης οποτε για 20 μέρες κι εγω μαζί με τον σκύλο στο σανατόριο. Ούτε βάρος ,ούτε σκύψιμο κλπ κλπ και γαμώ την επανεκκίνηση που θέλαμε .
Αυτά .
Τι άλλα ; :rolleyes:
Περαστικά Μήτσο!

Τα δωσες όλα από το πρώτο ημίχρονο φέτος...
Ξεκουράσου λίγο...
Όλα καλά και ωραία...αλλά...θέλουν και τη ρέγουλά τούς...

Γυρίζοντας σπίτι πετυχαίνω μία να προσπαθεί να παρκάρει.Να σε βοηθήσω της λέω?Όχι το έχω μου απαντάει όλο στυλακι...

Αν δεις το πεζοδρόμιο είναι στραβό....big smile.
Αν ήταν ίσιο θα ήταν ακριβώς‼️

Και όμως κυκλοφορούν έξω και με δίπλωμα κιόλας ...

Αν δεις το πεζοδρόμιο είναι στραβό....big smile.
Αν ήταν ίσιο θα ήταν ακριβώς‼️

Και όμως κυκλοφορούν έξω και με δίπλωμα κιόλας ...
Το τι κυκλοφορει δεν περιγραφεται με λογια.
Κατα τ αλλα ο νεος ΚΟΚ ηταν αυτό που μας έλλειπε και η απαγορευση του καφε και οχι η αυστηρή τήρηση του προηγουμενου οπως και καθε νομου.
Προχθές που επέστρεφα στην Αθήνα 20 μέτρα πριν από το σπίτι σε μία διασταύρωση , ευτυχώς που κόβω πάντα κι ας έχουν στοπ οι άλλοι , περασε μπροστά μου αέρα πατέρα με το κινητό στο αριστερό χέρι σαν να κρατούσε το ευαγγέλιο Δεν έβλεπε καν που πήγαινε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ !

Κατα τ αλλα ο νεος ΚΟΚ ηταν αυτό που μας έλλειπε και η απαγορευση του καφε και οχι η αυστηρή τήρηση του προηγουμενου οπως και καθε νομου.
Προχθές που επέστρεφα στην Αθήνα 20 μέτρα πριν από το σπίτι σε μία διασταύρωση , ευτυχώς που κόβω πάντα κι ας έχουν στοπ οι άλλοι , περασε μπροστά μου αέρα πατέρα με το κινητό στο αριστερό χέρι σαν να κρατούσε το ευαγγέλιο Δεν έβλεπε καν που πήγαινε η ΚΑΡΓΙΟΛΑ !
Προσοχή θέλει, όπως σε πολλά βέβαια στην ζωή.

Αυτό που έκανες να ελέγχεις ακόμα και σε δρόμο που έχεις προτεραιότητα είναι πολύ καλό και σωτήριο.

Προσπαθώ να το κάνω κι εγώ αλλά πολλές φορές το ξεχνάω και βγαίνω υπολογίζοντας πως είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα.

Προσοχή, προσοχή, προσοχή όσο μπορούμε και σύνεση από εμάς.
Κάλιο λίγο αργότερα να πάμε κάπου παρά με ρίσκο που ίσως μας δημιουργήσει προβλήματα μια ζωή.

Όταν πλησιάζουν γιορτές ή εκλογές πρέπει να έχουμε το νου μας. Το ζούμε χρόνια το σκηνικό εδώ πέρα...

Καλημέρα παίδες.
Ρίχνει τουλουμια έξω και ο Χάρης κάνει περπατητο.Μολις σταματήσει θα πάω να τον ξεθαψω γιατί η λάσπη θα του έχει έρθει στον λαιμό.
Φοβάται ρε η χελώνα το χαλάζι
Για να φοβηθώ εγώ την βροχή

Back