Κυνηγετική Γωνιά

Ρε πάνα είχε τις ταχύτητες στο στόμα και τον κώλο έξω από το παράθυρο, ασφάλεια είχε?
Αλεξανδρε ,εχει αλβανικη πινακιδα και ασφαλεια αλβανικη. Το θετικο οτι εχει πρασινη καρτα . Τωρα το πως θα εξελιχθει η κατασταση από πλευράς ασφάλειας δεν ξέρουμε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάρα πολύ καιρό γιατί με αυτούς υπάρχουν προβλήματα.
Μιλαμε γιαγύφτους. Αλβανους. Συνδιασμος θανατηφορος.
Αφού δεν τράβηξα το στυλιάρι που είχα δίπλα από το κάθισμα ,τον παλιομαλάκα να ισχυρίζεται ότι ήταν έξω από το αμάξι και κινδύνεψε να τον σκοτώσω .
Φαντάσου πόσο γυφτομαλάκας είναι πώς
ισχυριζόταν ότι ήταν μπροστά από την πόρτα . Ενώ η πόρτα του έπαθε μεγάλη ζημιά ενω ήταν κλειστή οπως λέει , ενω αυτός τίποτα.
Παλούκι στον κώλο θέλει με λαμπάκι στην άκρη ,να κάνει την πυγολαμπίδα

Μετά την επίθεση του αγριογούρουνου στον σκύλο και την αποκόλληση στο μάτι ,ήρθε και και ο γυφταλβανός να μας γαμήσει τελευταία μέρα της χρονιάς.
Ενώ κατέβαινα έναν κεντρικό δρόμο 150μ απ το σπίτι , βρίσκομαι διπλα σε ενα βαν και ο μαλάκας ανοίγει την πόρτα σε τέτοιο χρόνο που 100 φορές να το ξανάκανε δεν θα πετύχαινε. Με χτύπησε στο φτερό ακριβώς μετά το φαναρι και μου χάλασε και την πόρτα οπως και το κρύσταλλο του καθρέπτη.
Αυτοί ειναι μια κωλοφάρα γύφτων απο τηνΑλβανία που εχουν εγκατασταθεί εκεί σε δυο μονοκατοικίες και ειναι μεγάλη πληγή.
Ο μαλάκας αφου τον πήγα τρενο στα μπινελίκια για 5 λεπτά ,μετα έλεγε οτι ηταν κατω απο το αμάξι και πήγα να τον σκοτωσω.
ΣΑε λίγο μαζεύτηκε ολη η γυφτοπφάρα τους και μου έκαναν τσαμπουκαδες και προκλήσεις. Φώναξα τροχαία και την ασφάλεια ,αλλα μπλέξιμο. Αντε τωρα να δω πως θα ξεμπερδέψω ,ποτε θα το φτιαξω να φυγω .Και ειχα στο πρόγραμμα 10 Ιανουαρίου το αργότερο να ειμαι πάνω.
Δυστυχώς έμπλεξες.
Η τροχαία από τη στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός, καταγράφει απλά το γεγονός.
Το 2024 την πάτησα 2 φορές. Την πρώτη φορά έφυγε σε έναν τύπο το τάσι από τη ρόδα του και μου έκανε ζημιά στην πόρτα. Αφού σταματήσαμε μου έλεγε κάτι παλαβά ότι δεν είναι μεγάλη η ζημιά και να μην ασχολούμαι (οριακά αφού δεν τις άρπαξε ήταν τυχερός γιατί τελευταία στιγμή σκέφτηκα ότι θα έχανα το δίκιο μου).Έφυγε χωρίς δήλωση, κάλεσα τροχαία ασφαλιστική κτλ. και έβαλα την ασφαλίστρια μου να πιέσει τον ασφαλιστή του αφού είχα κρατήσει πινακίδα.
Τη δεύτερη σταματημένος λόγω κίνησης, η τύπισα έβαλε όπισθεν και έπεσε πάνω μου παρά το κορνάρισμα μου όταν είδα να ανάβει το λαμπάκι της όπισθεν. Κατέβηκε κάτω μου είπε την ατάκα ότι ήθελε να παρκάρει ( εκεί που θεωρούσε πάρκινγκ βέβαια δεν χωρούσε ούτε smart) και ότι έπρεπε να τη δω. Της απάντησα ότι όταν κάνουμε όπισθεν συνήθως κοιτάμε τι υπάρχει πίσω μας ειδικά όταν όλοι είναι σταματημένοι και ότι δυστυχώς έχω χάσει τις μαντικές μου ικανότητες για να προβλέπω τη βλακεία του καθενός. Προσπάθησε να φύγει, την ακολούθησα με το αυτοκίνητο. Αρνήθηκε να κάνει δήλωση και πάλι το κυνήγησα μέσω της ασφαλίστριας μου.
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις αποζημιώθηκα μετά από μήνες βέβαια και μετά από πολύ κόπο.
Συμπέρασμα ο κόσμος είναι άσχετος και ηλίθιος. Αφού φταις και είσαι ασφαλισμένος γιατί με ταλαιπωρείς αδίκος. Θα ταλαιπωρηθώ έτσι και αλλιώς για να το επισκευάσω γιατί να το κάνεις πιο δύσκολο; Γι’ αυτό πληρώνουμε ασφάλεια.
Υπομονή και ας είναι η τελευταία αναποδιά που σου συμβαίνει.

Back