Κυνηγετική Γωνιά

Καλημέρα μου σε όλη την παρέα..cofee.

Σήμερα θα πάω και τον μούργο στον γιατρό οπου μαλλον θα κοπούν τα ραμματα . Αντε να απαλλαγεί κι αυτος απ το χωνι που εχει στο κεφάλι και τρακάρει συνεχεια ,αλλα κι εγω απο τον θόρυβο που κάνει.

Καλημέρα μου σε όλη την παρέα..cofee.

Σήμερα θα πάω και τον μούργο στον γιατρό οπου μαλλον θα κοπούν τα ραμματα . Αντε να απαλλαγεί κι αυτος απ το χωνι που εχει στο κεφάλι και τρακάρει συνεχεια ,αλλα κι εγω απο τον θόρυβο που κάνει.
Περαστικά στο σκύλαρό σου! :) 😸

Καλημέρα σε όλους..cofee.Εκπνέει σε λίγες ώρες μια χρονιά που κυνηγετικά για μένα δεν ήταν καλή: όλες κι όλες 5 αγριόπαπιες (κιρκίρια),110 περίπου μαυροπούλια (ψαρόνια) και πολύ λίγα ακόμη πουλιά.Φάσσα; ΜΙΑ φορά πήγα μονάχα (προχθές) αλλά ούτε που ΕΙΔΑ...
😿:(

Μετά την επίθεση του αγριογούρουνου στον σκύλο και την αποκόλληση στο μάτι ,ήρθε και και ο γυφταλβανός να μας γαμήσει τελευταία μέρα της χρονιάς.
Ενώ κατέβαινα έναν κεντρικό δρόμο 150μ απ το σπίτι , βρίσκομαι διπλα σε ενα βαν και ο μαλάκας ανοίγει την πόρτα σε τέτοιο χρόνο που 100 φορές να το ξανάκανε δεν θα πετύχαινε. Με χτύπησε στο φτερό ακριβώς μετά το φαναρι και μου χάλασε και την πόρτα οπως και το κρύσταλλο του καθρέπτη.
Αυτοί ειναι μια κωλοφάρα γύφτων απο τηνΑλβανία που εχουν εγκατασταθεί εκεί σε δυο μονοκατοικίες και ειναι μεγάλη πληγή.
Ο μαλάκας αφου τον πήγα τρενο στα μπινελίκια για 5 λεπτά ,μετα έλεγε οτι ηταν κατω απο το αμάξι και πήγα να τον σκοτωσω.
ΣΑε λίγο μαζεύτηκε ολη η γυφτοπφάρα τους και μου έκαναν τσαμπουκαδες και προκλήσεις. Φώναξα τροχαία και την ασφάλεια ,αλλα μπλέξιμο. Αντε τωρα να δω πως θα ξεμπερδέψω ,ποτε θα το φτιαξω να φυγω .Και ειχα στο πρόγραμμα 10 Ιανουαρίου το αργότερο να ειμαι πάνω.

Back