Κυνηγετική Γωνιά

Καλησπερα, γιατι μας βαζεις να googlaroume????
-Η λατινική φράση "dura lex sed lex" σημαίνει "σκληρός νόμος αλλά νόμος".
Μα έγραψα τη φράση αυτή ακριβώς για να τονίσω την ΕΦΑΡΜΟΓΗ προς όλους των σκληρών νόμων της Ελλάδος... 😸 .big smile.

Την καλημέρα μου σε όλους και να περάσετε όμορφα.

Τελικά η βλακεία έχει καλλιεργηθεί σε μεγάλο βαθμό.ΜΣχεδον καθε μέρα με ρωτάνε διάφοροι που μεβλέπουν με το σκύλο έξω ,τι έπαθε το σκυλί και του έχεις βάλει κώνο ; Οταν τους λέω ότι το χτύπησε αγριογούρουνο και αφού με ρωτάνε πως τι και τα λοιπά, καταλήγουν στο κλασσικο συμπέρασμα του ηλίθιου ,δήθεν οικολόγου , αστού " αφού έχουμε κάψει όλα τα δάση τα γουρούνια ήρθαν κοντά μας,τι να κανουν κι αυτα"
Χωρίς σχόλιο γιατι θα είναι πολύ βαρύ για την ώρα.
Εκαηκανε τα δάση και που θα χέζει τώρα η Λασι!

Kαλησπέρα σας..cofee.Σήμερα αξιώθηκα να πάω με παλιό κυνηγό και πολύ έμπειρο αρκετά μακριά για φάσσες.Συνθήκες ιδανικές:κρύο ΨΟΦΟΣ,τα ψηλά βουνά κοντά στα βόρρεια σύνορά μας είχαν ΠΟΛΥ χιόνι απέναντί μας και εκεί όπου τις περιμέναμε είχε πρώην ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΧΩΡΑΦΑ οργωμένα μεν αλλά με μπόλικα καλαμπόκια να έχουν απομείνει.Δυστυχώς οι γαλάζιες κυρίες μας έστησαν στο ''ραντεβού''.:(Δεν είδαμε καμμιά!!Ανεξήγητο και κατά τον 70άρη συγκυνηγό μου που κυνηγάει φάσσες αμέτρητα χρόνια...Αν οι συνθήκες δεν ήταν τόσο σούπερ,καλώς.Όμως τώρα τι να πεις;.think.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!😿😿

Kαλησπέρα σας..cofee.Σήμερα αξιώθηκα να πάω με παλιό κυνηγό και πολύ έμπειρο αρκετά μακριά για φάσσες.Συνθήκες ιδανικές:κρύο ΨΟΦΟΣ,τα ψηλά βουνά κοντά στα βόρρεια σύνορά μας είχαν ΠΟΛΥ χιόνι απέναντί μας και εκεί όπου τις περιμέναμε είχε πρώην ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΧΩΡΑΦΑ οργωμένα μεν αλλά με μπόλικα καλαμπόκια να έχουν απομείνει.Δυστυχώς οι γαλάζιες κυρίες μας έστησαν στο ''ραντεβού''.:(Δεν είδαμε καμμιά!!Ανεξήγητο και κατά τον 70άρη συγκυνηγό μου που κυνηγάει φάσσες αμέτρητα χρόνια...Αν οι συνθήκες δεν ήταν τόσο σούπερ,καλώς.Όμως τώρα τι να πεις;.think.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!😿😿
Σήμερα που έκοψε ο αέρας βρήκατε να ρθείτε;
Σήμερα ήταν για βελάνι αλλά και στον κάμπο που με πέρασαν ένα κοπάδι ήταν πολύ ψηλωμένες.

Σήμερα που έκοψε ο αέρας βρήκατε να ρθείτε;
Σήμερα ήταν για βελάνι αλλά και στον κάμπο που με πέρασαν ένα κοπάδι ήταν πολύ ψηλωμένες.
Και όμως με ανάλογες συνθήκες άλλα χρόνια κάναμε δουλειά.Έπειτα δεν είναι απλώς ότι δεν ήρθαν σε εμάς:συνολικά δεν είδαμε καμμία ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε καν από μακριά!! :(

Back