Κυνηγετική Γωνιά

Σε ολους στελνουν, οπως επισης και κατι "ξεχασμενα" 100αρικα+προστιμο 2,4e", πενταετιας πριν και ...βαλε.
Καποιοι θα τα δειτε στον ΑΦΜ σας... :cool: :cool: :cool:

Δεν θα ξεχάσω οταν πριν πολλά χρόνια ειχα μια επιστροφή 400€ και οι φορολογικές τοτε γινοταν νωρίς .Περνάει το καλοκαίρι ολοκληρο και πουθενα η επιστροφή.Φτανει ο Οκτώβρης πουθενά τα λεφτά ,οπότε πάω στο μπουρδέλο,δηλαδή την εφορία ,ΙΔ Αθηνών. Ξερετε τι μου είπαν ;;;
Υπάρχει μια οφειλή προηγούμενης χρήσης απο κάποιο ξεκαθάρισμα που εγινε η οποια ανέρχεται στο εξωφρενικό υψος των 2 € !!!
Δεν χρειάζεται να πω παραπέρα.

Καλησπέρα παίδες!!
Ηρεμία κ χαλάρωση....

View attachment 94559
Καλησπέρα
Κι εγώ μόλις γύρισα από μάζωξη με το σόι και το πρώτο που έκανα σπίτι είναι να ανάψω το τζάκι.

Είναι χαλαρωτικό το σκηνικό με την φωτιά να καίει και να την χαζεύεις.

Εεεε και κανένα ουισκάκι για συνοδεία βοηθάει στην χαλάρωση.

Δεν θα ξεχάσω οταν πριν πολλά χρόνια ειχα μια επιστροφή 400€ και οι φορολογικές τοτε γινοταν νωρίς .Περνάει το καλοκαίρι ολοκληρο και πουθενα η επιστροφή.Φτανει ο Οκτώβρης πουθενά τα λεφτά ,οπότε πάω στο μπουρδέλο,δηλαδή την εφορία ,ΙΔ Αθηνών. Ξερετε τι μου είπαν ;;;
Υπάρχει μια οφειλή προηγούμενης χρήσης απο κάποιο ξεκαθάρισμα που εγινε η οποια ανέρχεται στο εξωφρενικό υψος των 2 € !!!
Δεν χρειάζεται να πω παραπέρα.
Καλά χρωστούσες στην εφορία και ήθελες να πάρεις επιστροφή 🙄⁉️

Αφού δεν σε βάλανε και τόκους πάλι καλά να λες.

Αυτοί όταν χρωστάνε όχι τόκο δεν βάζουν αλλά σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να τα δώσουν.

Καλησπέρα
Κι εγώ μόλις γύρισα από μάζωξη με το σόι και το πρώτο που έκανα σπίτι είναι να ανάψω το τζάκι.

Είναι χαλαρωτικό το σκηνικό με την φωτιά να καίει και να την χαζεύεις.

Εεεε και κανένα ουισκάκι για συνοδεία βοηθάει στην χαλάρωση.
Καλησπερα Αγγελε.
Οντως το τζακι σε χαλαρώνει ακουγοντας μονο κ μονο τον ηχο της φλόγας....χουχουλιαζεις κ με τη ζεστη του...χε χε χε.

Καλησπερα Αγγελε.
Οντως το τζακι σε χαλαρώνει ακουγοντας μονο κ μονο τον ηχο της φλόγας....χουχουλιαζεις κ με τη ζεστη του...χε χε χε.
Μόνο εγώ ανάβω τζάκι και σκέφτομαι ένα μουν@ρο στη φλοκάτη τελικά.Τι χαλάρωση και μαλακίες...

Back