Κυνηγετική Γωνιά

Kαλό μεσημέρι Κυριακής και καλή μας όρεξη!Σήμερα 19/1 η μνήμη του οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου:ιδιαίτερα σπουδαία μορφή του μοναχισμού στην έρημο των πρώτων χριστιανικών αιώνων.Αξιομνημόνευτο το θαυμαστό γεγονός ότι κάποτε βρήκε τυχαία ένα παλαιό κρανίο μισοθαμμένο στην άμμο.Σαν να απευθύνονταν σε ζώντα άνθρωπο το ρώτησε:''ποιος είσαι εσύ'';Και το άψυχο κρανίο του απάντησε(!!):''ιερεύς της Ίσιδος''. Ακολούθησε μια άκρως εντυπωσιακή συνομιλία του αγίου με την ψυχή του πεθαμένου ειδωλολάτρη ιερέα από την οποία δόθηκαν και χρήσιμες λεπτομέρειες για τη ''ζωή'',αν μπορώ να το πω έτσι,στην Κόλαση.Το περιστατικό αναφέρεται λεπτομερώς στο ''Γεροντικόν''. Φυσικά κάτι τέτοιο φαντάζει σκέτο ΠΑΡΑΜΥΘΙ για όσους δεν πιστεύουν,εγώ όμως το έγραψα για όσους δέχονται τέτοια πράγματα. Μεγάλη η χάρη του οσίου Μακαρίου!!

Kαλό μεσημέρι Κυριακής και καλή μας όρεξη!Σήμερα 19/1 η μνήμη του οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου:ιδιαίτερα σπουδαία μορφή του μοναχισμού στην έρημο των πρώτων χριστιανικών αιώνων.Αξιομνημόνευτο το θαυμαστό γεγονός ότι κάποτε βρήκε τυχαία ένα παλαιό κρανίο μισοθαμμένο στην άμμο.Σαν να απευθύνονταν σε ζώντα άνθρωπο το ρώτησε:''ποιος είσαι εσύ'';Και το άψυχο κρανίο του απάντησε(!!):''ιερεύς της Ίσιδος''. Ακολούθησε μια άκρως εντυπωσιακή συνομιλία του αγίου με την ψυχή του πεθαμένου ειδωλολάτρη ιερέα από την οποία δόθηκαν και χρήσιμες λεπτομέρειες για τη ''ζωή'',αν μπορώ να το πω έτσι,στην Κόλαση.Το περιστατικό αναφέρεται λεπτομερώς στο ''Γεροντικόν''. Φυσικά κάτι τέτοιο φαντάζει σκέτο ΠΑΡΑΜΥΘΙ για όσους δεν πιστεύουν,εγώ όμως το έγραψα για όσους δέχονται τέτοια πράγματα. Μεγάλη η χάρη του οσίου Μακαρίου!!
Εγω προσωπικα αυτα δεν τα ακούω ούτε για παραμύθια και ανήκουν στις σφαίρα της φαντασίας, όχι όμως χωρίς λόγο. Απο την παλαιά διαθήκη που τοτε διδασκόμασταν στα σχολεια ,μας φούσκωσαν το μυαλό με φαντασιώσεις και παραμύθια που κατά καιρούς εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες κλπ
Για μένα αυτα ουδεμία σχέση με την πίστη έπρεπε να έχουν.
Εκφράζω αυτό που πιστεύω και το τελειωνω εδω.

Εγω προσωπικα αυτα δεν τα ακούω ούτε για παραμύθια και ανήκουν στις σφαίρα της φαντασίας, όχι όμως χωρίς λόγο. Απο την παλαιά διαθήκη που τοτε διδασκόμασταν στα σχολεια ,μας φούσκωσαν το μυαλό με φαντασιώσεις και παραμύθια που κατά καιρούς εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες κλπ
Για μένα αυτα ουδεμία σχέση με την πίστη έπρεπε να έχουν.
Εκφράζω αυτό που πιστεύω και το τελειωνω εδω.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε λοιπόν...

Αν υπήρχε κράτος που σέβεται τους πολίτες του και τα ιερά και όσια που το έκαναν κράτος πριν μόλις 200 χρόνια δεν θα άφηναν το κάθε αληταριο ντόπιο η ξενόφερτο να κάνει ότι θέλει.
Αυτόν εδώ τον μαγκιτη ( προσπαθουσε να αποσπασει το σπαθι απο το χερι του αγαλματος ) δεν θα πρεπει να τον τσιμπήσουν να φάει ένα γερό πρόστιμο στην εφορία για βεβήλωση να τσούξει ο μαύρος κωλος του;

View attachment 95176
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 1000%

-4 σήμερα το ξημέρωμα, λέω δεν πάω με το 54 για κανένα παπάκι. Ψάχνοντας ένα αρδευτικό καναλι ντουφεκα κάποιος σχετικά κοντά μου και βλέπω 3 παπια να σηκώνονται τρομαγμένα προφανώς, 100 μετρα μακριά μου , και να γυρίζουν κατευθείαν επάνω μου. Τα παπια στα 25 αντε 30 υψος. . Ακίνητος εγώ, μου ρχονται. Σκεφτόμουν αν ενωθούν 2 μπορώ να τα πάρω και τα 3 😁 😁 😁 😁. Και όντως όπως τα θελα, πάνω μου μπαμ μπαμ . Τα ρχαια του καραμπελα. Ούτε ένα. Αφού δεν έφυγε το δικανο στο κανάλι. Πριν λίγες μέρες το ίδιο με ένα κοπαδακι φάσες. Στα παπθσ με πονάει πιο πολύ. Οκ. Άρχιζα νσ ψάχνω στα αρδευτικα τίποτα. Αράζω σ ένα καλαμποχωραφο και βλέπω 4 απ αυτά να κάνουν κύκλους από πάνω
Ακίνητος εγώ και στον 5-6 γύρο περνάν πολύ όμορφα σπι πάνω μου. 2 τουφεκιες 2 άγρια. Άσπρα ρουθούνια κόκκινα πόδια. Το σώσα στο τέλος. Καλή Κυριακή.

Attachments

• 20250119_131609.jpg
    20250119_131609.jpg
    493,8 KB · Προβολές: 28
Last edited:
Καλημέρα και να περάσετε όμορφα.
Άντε να δούμε πότε θα καταφέρουμε να φύγουμε γιατί έτσι όπως μας πάει ....
Δεν φτάνουν όλα τα άλλα ,εχω και τον κάθε μ***** και την κάθε μ********** που παίρνει ένα τιμόνι στα χέρια και βγαίνει στο δρόμο. Πριν λιγο που γύριζα στο σπίτι παραβιάζει το stop στη Λ. Βεΐκου ένα τσογλάνι και παραλίγο να μου τη φυτέψει. 300 πιο κάτω η καργιόλα με το κινητό στο χέρι. Για ολα φταίει αυτό το ανύπαρκτο σώμα που λέγεται τροχαία ,η οποία δεν με ενδιαφέρει αν υποκύπτει σε πολιτικούς προϊστάμενους ,το θεμα ειναι οτι δεν κάνει απολύτως τίποτα και δεν υπάρχει φόβος από κανέναν .Πρωί-πρωί είχαν δεν είχαν με φόρτωσαν ήμουνα και φορτωμένος και τώρα παρα έγινα.
'Ελειπες καιρό από Αθήνα Δημήτρη ξεσυνήθισες :)

'Ελειπες καιρό από Αθήνα Δημήτρη ξεσυνήθισες :)
Έλειπα ναι,αλλά και πριν το έβλεπα.Μέρα με τη μερα γινόμαστε χειρότεροι σε πολλά επίπεδα . Δυστυχώς.
Μακαρι αύριο που θα βγουν και υπόλοιπες εξετάσεις του σκύλου ,να δειξουν οτι μπορούμε να φύγουμε για μέρη εξωτικά. .big smile.
Περνάνε οι μέρες και μπαίνει Φεβρουάριος.

Back