Καλημέρα παιδιά 

μάλον έχει καταλάβει οτι τελείωσε το κηνηγιΚαλημέρα σας !
Απο προχθες προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει με τον σκυλο για να έχω μία εικόνα ώστε να ξέρω τι να πω και στο γιατρό.
Μέσα στο σπίτι είναι συνέχεια ξαπλωμένος, δεν δείχνει να έχει διάθεση και το πρωί μετά τη βόλτα που κάνουμε του βάζω το φαγητό και ενω το κατέβαζε σε χρόνο μηδέν, το κοιτάει λίγο και φεύγει ή μπορεί να ξαναπάει αργότερα να ακουμπήσει τη γλώσσα του δύο-τρεις φορές και να φύγει Το βράδυ το τρώει αλλά σαν να κάνει αγγαρεία. Υπέθεσα μήπως είναι κανένα δόντι ,μήπως έχει τίποτα στο λαιμό μου αγορά minecraft αλλά συμπέρασμα δεν έχω βγάλει.
Άστα φιλε, την ψωνισαμε. Καλαζάρ !μάλον έχει καταλάβει οτι τελείωσε το κηνηγι
ωχ,,,,,Άστα φιλε, την ψωνισαμε. Καλαζάρ !
Κανε ότι μπορείς...Άστα φιλε, την ψωνισαμε. Καλαζάρ !
Εννοείται Τάσο. Σ ευχαριστώ.Κανε ότι μπορείς...
Μην το αφήσεις με τίποτα...
Εύχομαι ότι καλύτερο...
Οτι καλυτερο Δημητρη και γρηγορα δυνατο και σιδερενιο.Εννοείται Τάσο. Σ ευχαριστώ.
Τέλος Απριλίου συμπληρώνει τα τέσσερα του χρόνια και για αυτό το σκυλί εχω κανει πολύ μεγάλες θυσίες. Εχασα χρόνο από πολλα άλλα πράγματα για να μπορώ να ασχοληθώ μαζί του όσο περισσότερο γίνεται πολλες ώρες καθημερινά.
Θα κάνω οτι χρειαστεί .
Περαστικά στο σκυλάκι σου Δημήτρη.Εννοείται Τάσο. Σ ευχαριστώ.
Τέλος Απριλίου συμπληρώνει τα τέσσερα του χρόνια και για αυτό το σκυλί εχω κανει πολύ μεγάλες θυσίες. Εχασα χρόνο από πολλα άλλα πράγματα για να μπορώ να ασχοληθώ μαζί του όσο περισσότερο γίνεται πολλες ώρες καθημερινά.
Θα κάνω οτι χρειαστεί .
Τι να πω... κάνε ότι μπορείς Δημήτρη.Άστα φιλε, την ψωνισαμε. Καλαζάρ !
Εύχομαι να το ξεπεράσει....Άστα φιλε, την ψωνισαμε. Καλαζάρ !