Πολύ ωραίος σκυλος ωραίο κεφάλι
σκυλα φιλε μου παναγιωτη,8χρονον την εχασα απο καρκινο το 2012,πωλη καλο ποιντερακιfree image hostgaelic name meaning wolfΠολύ ωραίος σκυλος ωραίο κεφάλι
Ποποοοο κρίμα ήταν νέα...Ότι είναι καλό φεύγει πάντα γρήγορα αυτό έχω καταλάβει..Σου άφησε κάποιες καλές αναμνήσεις όμως να την θυμάσαι και αυτό είναι καλόσκυλα φιλε μου παναγιωτη,8χρονον την εχασα απο καρκινο το 2012,πωλη καλο ποιντερακιfree image hostgaelic name meaning wolf
Τα ορτυκια αυτά είναι αυτά που μας ταισες φιλε;button click testmother oh motherunique mexican girl names 2019 και μερηκες φωτο απο την ποιντεριναμου την ΝΑΡΑ που πρωσφατα εδω και εξη μηνες απεβιωσε ενα πωλη καλοοο ποιντερακιιι ανθρωποςςςς
βαλε ρε φιλε αρηηη καμια τρελοφωτο να γουστερουμεεεε τωρα ωμοςςςςςΛάθος εποχή της βάζεις Νικόλα κ θα ανέβουμε στις σκεπές από τη μουρλια
απο την αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι....Λάθος εποχή της βάζεις Νικόλα κ θα ανέβουμε στις σκεπές από τη μουρλια
σακη για πηγαινε λιγο στα φυσιγγια για μπεκατσα και μιλησε μας λιγο για αυτο το διασπορας το ΕΧΤΡΑ 35?