Και είναι μόλις 10 μηνών τα κουτάβια
Το στυλ φερμας και η σηματοδομη που έχει εκεί πήγε αμέσως το μυαλό μου.Όχι δεν έχει αυτά τα αίματα. Κρατήσαμε όλη τη γέννα οι τρεις που είμαστε παρέα. Εκτός από ένα κουτάβι όλα τα υπόλοιπα κάνουν παπάδες. Και είναι και πολύ θεαματικά. Τα καταευχαριστιομαστε
Αυτό το κυνήγι δεν το έκανα ποτέ γτ δεν έχω άνθρωπο για να με πάει αλλά αυτή η φωτό είναι καταπληκτική πρέπει να έχετε κάνει απίστευτα και όμορφα κυνήγια Συγχαρητήρια κύριε Νικο
ολα στην ωρα τουςΑυτό το κυνήγι δεν το έκανα ποτέ γτ δεν έχω άνθρωπο για να με πάει αλλά αυτή η φωτό είναι καταπληκτική πρέπει να έχετε κάνει απίστευτα και όμορφα κυνήγια Συγχαρητήρια κύριε Νικο
Το όπλο έχει μέσα φυσίγγια ???Η στρατιωτική στολή είναι πρακτική, απλή, φτηνή και ποτέ δεν παύει να είναι της μόδας.
View attachment 12472
Ναι έχει φυσίγγια μέσα.Το όπλο έχει μέσα φυσίγγια ???
Στέλιο θεωρώ καθήκον μου σαν νέο παιδί που είσαι να σου εισηγηθώ σε στάσεις κλπ να το αδειάζεις .Ναι έχει φυσίγγια μέσα.
Τα ξέρω αυτά...Στέλιο θεωρώ καθήκον μου σαν νέο παιδί που είσαι να σου εισηγηθώ σε στάσεις κλπ να το αδειάζεις .
Επίσης ποτέ μην το ακουμπάς γεμάτο το κοντάκι στο έδαφος
Στην ασφάλεια το όπλο κτλ.
Δεν είχα σκυλί.Και μια άλλη εισήγηση σαν μεγαλύτερος που είμαι.
Δεν υπάρχει ασφάλεια στα όπλα.
3 τρυπημένα αυτοκίνητα και ένας παραλίγο νεκρός το επιβεβαιώνουν.
Προφανώς δεν ήμουν αυτός που του εκπυρσοκρότησε το όπλο (ούτε ο παραλίγο νεκρός) απλά έτυχε να είμαι εκεί.
Για την φωτό τώρα ... αν είχες μαζί σου σκυλί ... ναι είναι πολύ επικίνδυνο. Αν δεν είχες "τρώγεται".