Φίλε μου σε τι υψόμετρο κυνηγάς και βρίσκεις και μπεκατσα μαζί με την περδικα?
Φίλε Kinigos όταν μπαίνουν οι πρώτες μπεκάτσες, πιάνουν ψηλά. Δεν είναι δύσκολο, σε βιότοπο της πέρδικας που διαθέτει βλάστηση, να σηκώσεις και μπεκάτσες.Φίλε μου σε τι υψόμετρο κυνηγάς και βρίσκεις και μπεκατσα μαζί με την περδικα?
Έτσι ναι είπα μιπως είναι ποιο μετά...Στην αρχή όταν μπαίνουν εννοείται ότι τις βρίσκουμε ψηλάΦίλε Kinigos όταν μπαίνουν οι πρώτες μπεκάτσες, πιάνουν ψηλά. Δεν είναι δύσκολο, σε βιότοπο της πέρδικας που διαθέτει βλάστηση, να σηκώσεις και μπεκάτσες.
Φίλε μου σε τι υψόμετρο κυνηγάς και βρίσκεις και μπεκατσα μαζί με την περδικα?
Φίλε Kinigos όταν μπαίνουν οι πρώτες μπεκάτσες, πιάνουν ψηλά. Δεν είναι δύσκολο, σε βιότοπο της πέρδικας που διαθέτει βλάστηση, να σηκώσεις και μπεκάτσες.
κωσταδες. και από το βουνό στο τραπέζι.....
View attachment 12723
ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΏΡΑ........View attachment 12725
και ένα σκαγι....εταιρία δεν λέμε..
χαχαχαχα
Νοεμβρης 2012 επιστροφη απο κυνηγι περδικας..Αφιερωμενη στον ξενιτεμενο περδικοκυνηγο μας,συγγνωμη για την ποιοτητα της φωτο αλλα ειχε βγει απο παλιο κινητο...Η μια με lambro καφε ν6 κ η αλλη με Rc οro 35γρ επειτα απο ενα σηκωμα κοπαδιου..
View attachment 12780
Να σαι καλά φιλαράκι, μια χαρά είναι η φωτο εμείς δεν είμαστε του hd αλλά μιας άλλης εποχής.Νοεμβρης 2012 επιστροφη απο κυνηγι περδικας..Αφιερωμενη στον ξενιτεμενο περδικοκυνηγο μας,συγγνωμη για την ποιοτητα της φωτο αλλα ειχε βγει απο παλιο κινητο...Η μια με lambro καφε ν6 κ η αλλη με Rc οro 35γρ επειτα απο ενα σηκωμα κοπαδιου..
View attachment 12780
και γκαμω...θα την κανω καδρο στο δωματιο μου...Α ρε Τάσο τι μου θύμησες από παλιά ....
Τότε που σεργιανούσες καβαλάρης τα βουνά, με μια μικρή αλλαγή όμως .
View attachment 12781
Βάλτη ανάποδα όμως στν τοίχο να φένεται σαν αγκίστρι με ακροβάτη....και γκαμω...θα την κανω καδρο στο δωματιο μου...
Αν ειναι ετσι να στη στείλω σε μεγάλη ανάλυση..και γκαμω...θα την κανω καδρο στο δωματιο μου...