Μην σε νοιαζει τιποτα εχω συγγενη τον καλυτερο φωτογραφο του νησιου..θα με φτιαξει στην πενα..μονο χρωμα θα του πω να μην ξεχαστει κ μου βαλει γιατι τι σκατα βελουχιωτης θα ειμαι μετα???Αν ειναι ετσι να στη στείλω σε μεγάλη ανάλυση..
Μην σε νοιαζει τιποτα εχω συγγενη τον καλυτερο φωτογραφο του νησιου..θα με φτιαξει στην πενα..μονο χρωμα θα του πω να μην ξεχαστει κ μου βαλει γιατι τι σκατα βελουχιωτης θα ειμαι μετα???Αν ειναι ετσι να στη στείλω σε μεγάλη ανάλυση..
Μάλλον όταν πλήρωσε το χρέος στον νοσοκομείο!!!View attachment 12807
Αυτη η φωτο πρεπει να ηταν την ημερα του εξιτηριου απο το νοσοκομειο στανταρ
Μιας φύσης εστω και για ενα δίμηνο ,βρήκε τους ρυθμούς της και τη γαλήνη που της πρέπει αγαπητέ Σακη. Το μονο θετικό σε όλη την ιστορία.Μάλλον όταν πλήρωσε το χρέος στον νοσοκομείο!!!
Για την εξυπηρέτηση και τις παροχές που του παρειχαν.
Αυτά ειναι .....View attachment 13167
Θειος σε κατασκηνωση για φασσες
View attachment 13168
View attachment 13169
Νεστος για φασσεςView attachment 13170
Νοεμβρης για μπεκατσες στη ΡοδοπηView attachment 13171
Ακομα μια κατασκηνωση διανυκτερευση στη Ροδοπη
Φετος φιλε μου!!!μετα απο χρονια αναμονης (λογο ταξιδιων μπαρκαρουτσος στα βαπορια) ραντεβου κατω στο Farwest της Ελλαδας αγαπημενη ΜανηΜπράβο ρε φίλε, μου έφτιαξες τη διάθεση
Καλά ταξίδια φίλε και με το καλό πίσω .Εχω και αλλες πολλες αναμνησεις θα ανεβαινουν εν καιρο για να περναει κιολας!Χαιρετω ολη την ομοδα απο το Μεξικο!Ειμαι σε ενα καραβι μπαρκαρισμενος 5 μηνες τωρα και ζω αναπνεω με αναμνησεις και στιγμες και ονειρα για εξω!