Άρι με τον 300άρι τον φακό έβγαλες τις φωτογραφίες;
Και σε τι απόσταση ήταν στο περίπου;
Και σε τι απόσταση ήταν στο περίπου;
Πολύ ωραίο βίντεο, όσο και να και θεωρούμε κάποια πράγματα "Αμερικανιές" οι τύποι πραγματικά είναι σε άλλο επίπεδο ακόμα και στα κυνήγια τους...Αν θα μπορουσα να περιγραψω με λογια το ιδανικο κυνηγι για μενα θα το ηταν καπως ετσι... Βλεπω τον εαυτο μου πισω απο το δημιουργο αυτου του βιντεο, κυνηγα στιγμες, με τα ματια, το οπλο, την φωτογραφικη του μηχανη... Στιγμες αυθορμητες κ αυθεντικες... Αυτο το κυνηγι θελω...
Κώστα αν δεν κάνω λάθος,τα πρώτα δέντρα κάτω από τα βράχια είναι αριές...τις κυνηγάνε πολύ οι φάσσες.Παλιά που είχε πολλά πουλιά στο χωριό μου,εκεί και σε βελανιδιές τις καρτερούσαμε.Σάββατο 01/11/14. Σε αυτό το μέρος πήρα την πρώτη μου φάσσα αλλά δεν την βρήκα. Την επόμενη μέρα πήρα πάλι μια και ευτυχώς την βρήκα και έτσι χούφτωσα για πρώτη φορά φάσσα. Ραντεβού με τις κυρίες από 15/10 και μετά.
Μετά από αυτή την φωτογραφία παρακαλώ την διαχείριση του φόρουμ να φτιάξει νέο κουμπί "super like", ευχαριστώ. Όταν βλέπω σκυλιά μούσκεμα μετά από κυνήγι τρελαίνομαι!
Μετά από αυτή την φωτογραφία παρακαλώ την διαχείριση του φόρουμ να φτιάξει νέο κουμπί "super like", ευχαριστώ. Όταν βλέπω σκυλιά μούσκεμα μετά από κυνήγι τρελαίνομαι!
Ομορφιές!!!!
Βασίλη δώσε super like
Μετά από αυτή την φωτογραφία παρακαλώ την διαχείριση του φόρουμ
Καλησπέρα φίλε Σπύρο. Για κάτι τέτοιες 'ομορφιες' μετράμε τις μέρες και περιμένουμε τις "αγάπες" μας.Ομορφιές!!!!
Γιάννη απο μένα έχεις super magnum like
Βασίλη δώσε super like
Ηλία ειλικρινα απο της ωραιότερες φωτο που έχω δει.Καδρο και σύντομα μαλιστα..Θα σου έλεγα να ξαναεβγαζες την ίδια αλλά με φάσσες θα ήταν φοβερή κ ακόμα καλυτερηΜια παγωμένη αν και ηλιόλουστη μέρα στα βουνά των Γρεβενών προς το τέλος του Δεκέμβρη του "14