Κυνηγώντας...

Ηλία ειλικρινα απο της ωραιότερες φωτο που έχω δει.Καδρο και σύντομα μαλιστα..Θα σου έλεγα να ξαναεβγαζες την ίδια αλλά με φάσσες θα ήταν φοβερή κ ακόμα καλύτερη:)
Ευχαριστώ πολύ Τάσο! Και να φανταστείς είναι απο κινητό! Κάποια στιγμή θα πάρω και μια φωτογραφική της προκοπής να βγαίνουν πιο "ζωντανές" :)
Αν τύχει και ξαναπάω εκει φέτος σίγουρα θα βγάλω και άλλες φωτογραφίες, ελπίζω να είναι και με φάσσες :)
Ορίστε και μία με φάσσες αλλά σε άλλο τοπίο, Νοέμβρης του '14...
20141113_101256.jpg

Ευχαριστώ πολύ Τάσο! Και να φανταστείς είναι απο κινητό! Κάποια στιγμή θα πάρω και μια φωτογραφική της προκοπής να βγαίνουν πιο "ζωντανές" :)
Αν τύχει και ξαναπάω εκει φέτος σίγουρα θα βγάλω και άλλες φωτογραφίες, ελπίζω να είναι και με φάσσες :)
Ορίστε και μία με φάσσες αλλά σε άλλο τοπίο, Νοέμβρης του '14...
20141113_101256.jpg
Με condor 4ρια έγινε η μπάζα? ??.sarcastic.

Εδώ ήταν η πρώτη μέρα που δοκίμασα τα Gorilla 34, Μέτριες αποστάσεις αποστάσεις αλλα με φούλ οταν πέφτανε ήταν ήδη νεκρές...(έριχνα το φούλ πρώτο ωστε να ρίξω το μισό οταν θα ειναι σε πιο μικρή απόσταση)

Πολύ ωραίες οι φωτό σας Ηλία και Αντώνη,αλλά και τα σεττεράκια τρέλα.Ηλία Ντράτχααρ έχεις;
Ναι φίλε, αλλά τώρα το πήρα, ειναι το πρώτο μου κουτάβι, ειχαμε παλία διαφορα σκυλιά που κυνηγουσαν οι δικοί μου(γκέκικα κ το σεττερ ενός θείου)
αλλα δεν τα ειχα ακριβως σαν δικά μου, το εψαχνα λιγο αυτα τα χρόνια με τις ρατσες, κ κατελιξα σε drahthaar, τωρα που τελειωσα τις σπουδες εκανα το βήμα και το πήρα :)

Ναι φίλε, αλλά τώρα το πήρα, ειναι το πρώτο μου κουτάβι, ειχαμε παλία διαφορα σκυλιά που κυνηγουσαν οι δικοί μου(γκέκικα κ το σεττερ ενός θείου)
αλλα δεν τα ειχα ακριβως σαν δικά μου, το εψαχνα λιγο αυτα τα χρόνια με τις ρατσες, κ κατελιξα σε drahthaar, τωρα που τελειωσα τις σπουδες εκανα το βήμα και το πήρα :)
Καλά έκανες,καλορίζικο.Το καλό που έχει αυτή η φυλή,είναι ότι εκτός από καλά σκυλιά φέρμας,τα πάνε καλά και στον λαγό.

Πολυ ωραιες Δημητρη... Να ξερες ποσο καιρο εχω να δω μπεκατσα να βγαινει ετσι σε καθαρο... Μου εχει λειψει πολυ ενα τετοιο κυνηγι, να προλαβαινω να τις χαζεψω λιγο πριν τουφεκισω...

Πολυ ωραιες Δημητρη... Να ξερες ποσο καιρο εχω να δω μπεκατσα να βγαινει ετσι σε καθαρο... Μου εχει λειψει πολυ ενα τετοιο κυνηγι, να προλαβαινω να τις χαζεψω λιγο πριν τουφεκισω...

Αρη και στις 2 φωτο τα πουλια βγηκαν στο καθαρο μετα απο αρκετες λευκες φερμες,αφου πρωτα ειχα βγει πολυ μπροστα απ τα σκυλια...Συνηθως οι τουφεκιες ειναι σε κλειστο,αλλα φωτογραφικα δεν αξιζουν οπως αυτες...

Να βάλω και γω (μιας και έμαθα επιτέλους.sarcastic.) κάποιες φώτο που είχα τραβήξει με το κινητό σε φετινά κυνήγια, που σας έχω γράψει στα ανάλογα θέματα, αλλά δεν είχαν φωτο.
Τις βάζω εδώ μέσα γιατί το θεωρώ άκαιρο να τις βάλω στο ανάλογο θέμα, μετά από τόσο καιρό...
κάποια Κερκυραίικα Σεπτεμβριανά τρυγονοκάρτερα
0094.jpg

0099.jpg

0100.jpg

To ''στέκι'' του πατέρα μου κάτω από το ξερό δέντρο
0107.jpg

και κάποια τρυγονάκια...
0110.jpg

0115.jpg

0119.jpg

Και κάποιες από ένα κυνηγοτόπι σχετικά κοντινό στο σπίτι μου, που κρατάει από τα μπασίματα του Οκτώβρη και μέχρι το τέλος, φάσσα, μπεκάτσες, κιχλοκότσυφα και όπως και σχεδόν παντού στην Ηπειρο αγριογούρουνα.
0161.jpg

0166.jpg

0179.jpg

0200.jpg

Μερικά φετινά θηράματα που μου ''χάρισε'' ο τόπος...
0223.jpg

0196.jpg

0201.jpg

Μπράβο ρε Σπύρο σε χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο πλαγιοκαννο..και τι πλαγιοκαννο...Μπουμπούκι...well done.
Δεν έχω κι άλλο βρε Τάσο...
Μοναχοπαίδι το' χω, γι' αυτο είναι και καλομαθημένο....sarcastic.

Δεν έχω κι άλλο βρε Τάσο...
Μοναχοπαίδι το' χω, γι' αυτο είναι και καλομαθημένο....sarcastic.

Σπυρο για μένα ειναι μεγάλη μαγκιά αυτο.Και στο λέω ειλικρινά αυτο.
Βρισκόμαστε στην εποχή της καραμπίνας κ τον βολών κατά ριπας..

Back