Για εξωτερική προστασία ,για μηχανισμούς δικανων η σκανδάλης δεν κάνει γιατί πήζει.CLP...
Ακριβό αλλά....οικονομικο γιατί χρειάζονται ελάχιστες σταγονες......
Σιγουρα θα βρεις κ αλλο προιον που να κάνει την ίδια δουλειά....
View attachment 24139
Αυτό ζητήθηκε..να πηζει αφήνοντας κρουστα κ να μην εξατμίζεται..για προστασία την νεκρή περιοδο......Για εξωτερική προστασία ,για μηχανισμούς δικανων η σκανδάλης δεν κάνει γιατί πήζει.
Επίσης βεβαιώσου συνάδελφε πως η ίδια η θήκη είναι εντελώς απαλλαγμένη απο υγρασία πριν βάλεις το όπλο μέσα... Γιατί ό,τι και να του βάλεις, αν μείνει μαζί της το όπλο 5 μηνες στη θήκη, θα υπάρξουν προβλήματα...για τώρα που θα μείνουν στην θήκη για κανα πεντάρι μήνες?
"Γλιτσιαζει" δηλαδή αφήνει γλινα πανω στο οπλο ένα τέτοιο λάδι?Post in thread 'Λάδια καθαρισμού και συντήρησης' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Λάδια-καθαρισμού-και-συντήρησης.291/post-559007
Πιο πολύ διάρκεια δεν παίρνει
Όπως το περιγραφω ειναι."Γλιτσιαζει" δηλαδή αφήνει γλινα πανω στο οπλο ένα τέτοιο λάδι?
Τι εχεις δει?
Οκ νόμιζα ότι με τον καιρό γίνεται κολλωδες...Όπως το περιγραφω ειναι.
Το βαζεις τον Μάρτη και εως τον Οκτώβρη παταμενει αναλλοίωτο
Ναι για αυτό, δεν υπάρχει άλλος λόγος.....Δεν θυμάμαι ποιός το είπε αλλά προτάθηκε η αποθήκευση των όπλων με την κάνη προς τα κάτω ... Γιατί αυτό ;
Είναι για τον λόγο να μην τρέχουν τα λάδια προς το κοντάκι ή υπάρχει και άλλος λόγος ;;;
Ευχαριστώ Τάσο.Ναι για αυτό, δεν υπάρχει άλλος λόγος.....
Βέβαια θέλει ένα ελαφρυ στρώμα κ να σκουπίζεται το πλεοναζον λάδι...
Εχω δει κάποιους κ ενω ειναι δεμένο το όπλο να το ψεκάζουν παντου όπου υπάρχει μέταλλο κ χωρίς να το σκουπίζουν......
κακο γίνεται κ οχι καλό....
Οι υπερβολές δεν μας ωφελησαν πουθενα......
Τα ξύλινα μέρη το πολύ λάδι τα μαυρίζει και με τα χρόνια τα ξύλα σαπίζουν χάνουν την επαφή με τη βάση και σε κάποια τουφεκια σπάνε.Στα πλαστικά όταν και το ελατήριο επαναφοράς είναι πίσω το λάδι μαζί με σκόνες η ότι περάσει θα γίνει λάσπη μπορεί να έχεις εμπλοκές .Και σε κάποια γερή βροχή μπορεί να περάσουν νερά στο κοντάκι αν το αποθηκεύεις με τη κάννη προς τα πάνω.Δεν θυμάμαι ποιός το είπε αλλά προτάθηκε η αποθήκευση των όπλων με την κάνη προς τα κάτω ... Γιατί αυτό ;
Είναι για τον λόγο να μην τρέχουν τα λάδια προς το κοντάκι ή υπάρχει και άλλος λόγος ;;;
Πολυ καλα αλλα για συντηρηση δοκιμασε κ το super lube.Μιας και τα αγόρασα πάλι γιατί μας...τέλειωσαν...αυτά ξέρω, αυτά εμπιστεύομαι..όπως λέει και η διαφήμιση..
View attachment 28756
Το βρωμονίτρο τι το θες ;Μιας και τα αγόρασα πάλι γιατί μας...τέλειωσαν...αυτά ξέρω, αυτά εμπιστεύομαι..όπως λέει και η διαφήμιση..
View attachment 28756
Στις μή χρωμιομένες κάννες αφαιρεί κατάλοιπα μολυβδώσεων και πλαστικού από τάπες φυσιγγίων για πλάκα. Δεν είναι για συνέχεια....για μία δύο φορές τον χρόνο το χρησιμοποιώ και έχει αποτελέσματα. Γιατί το λές;
Γιατί αν στάξει ή κυλήσει σε σημείο που δεν πρέπει την έκατσες.Στις μή χρωμιομένες κάννες αφαιρεί κατάλοιπα μολυβδώσεων και πλαστικού από τάπες φυσιγγίων για πλάκα. Δεν είναι για συνέχεια....για μία δύο φορές τον χρόνο το χρησιμοποιώ και έχει αποτελέσματα. Γιατί το λές;
Γέλασα με αυτό για το ...Perazzi χαχα...Λοιπόν το χρησιμοποιώ όπως είπα μόνο στο εσωτερικό των καννών ....αυτή είναι άλλωστε η δουλειά που κάνει...το χρησιμοποιώ χρόνια σε όλα τα όπλα μου .....και αυτήν την δουλειά την κάνει καλά. Εννοείται δεν ψεκάζεις ξύλα κλπ.Γιατί αν στάξει ή κυλήσει σε σημείο που δεν πρέπει την έκατσες.
Είχα αγοράσει κάτι παρόμοιο αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποίησα.
Βέβαια έκανα άλλη μαλακία ... Έβαλα scotch brite μέχρι που την έπαθα και τώρα μόνο ορειχάλκινη βούρτσα και παλινδρομικές κινήσεις
Κανόνισε καπετάνιε να βάλεις στο perazzi και να κλαίει όλο το forum για έναν μήνα.
Κάνε ότι σου πουν οι ειδικοί εδώ.
Ειδικός στα λάδια δεν είμαι
Γιατί αν στάξει ή κυλήσει σε σημείο που δεν πρέπει την έκατσες.
Βέβαια έκανα άλλη μαλακία ... Έβαλα scotch brite μέχρι που την έπαθα και τώρα μόνο ορειχάλκινη βούρτσα και παλινδρομικές κινήσεις
Κανόνισε καπετάνιε να βάλεις στο perazzi και να κλαίει όλο το forum για έναν μήνα.
Αν θελεις πες μας τι επαθες με το scotch briteΓιατί αν στάξει ή κυλήσει σε σημείο που δεν πρέπει την έκατσες.
Ποτέ scotch brite στο εσωτερικό της κάνης.Τι επαθες με το scotch brite
Αν θελεις πες μας τι επαθες με το scotch brite