Οι παλιοι το ειχαν για προιον clp....Εξωτερικα κανει καλη δουλειά..Εγω για λιπανση χρησιμοποιω λαδι ραπτομηχανης
Σχεδον ολες οι γυναικες τοτε ειχαν σπιτι ραπτομηχανες,οποτε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια..
Οι παλιοι το ειχαν για προιον clp....Εξωτερικα κανει καλη δουλειά..Εγω για λιπανση χρησιμοποιω λαδι ραπτομηχανης
Ποιο ειναι ΄΄ το γνωστό καθάρισμα της Θράκης ; ΄΄ thinkΤόσα χρόνια θεωρώ κορυφή τόσο στον καθαρισμό αλλά και τη λυπανση το λάδι hoppes που χρησιμοποιώ. Με την ευκαιρία που παραγγηλα κάποια χριστουγεννιάτικα δώρα από το γνωστό καθάρισμα της Θράκης,περιμένω κι ένα λάδι της bisley. Εντυπώσεις υπάρχουν;
Μάλλον το γνωστο κατάστημα θα εννοούσε. Έχει δύο η θρακη, ένα στην Κομοτηνή και ένα στην Αλεξανδρούπολη...Ποιο ειναι ΄΄ το γνωστό καθάρισμα της Θράκης ; ΄΄ think
Τι να σου πω,δεν ξερω.......Εμεις μανακι βγαζουμε και βαζουμε απο χωριατικη μεχρι μεντεσε!Εντυπώσεις υπάρχουν;
Αυτο βαζουν στο ουρμπινο???Λάδι ATF
Νικολή σε τι αναλογία το διαλύουμε είπαμε σε ακετόνη; 2 μέρη ATF και 1 μέρος ακετόνη;Λάδι ATF
Τα κυνηγόλαδα έιναι όλα φθηνά ορυκτέλαια πανάκριβα σε εμάς.Αυτο βαζουν στο ουρμπινο???
Παρε κανα λαδι της προκοπης για το μερκελ,τι το περασες κανενα παλιοτρακτερ massey ferguson..
Σου προτεινω napier,ταιριαζει γαντι με το δικαννο..
85-90% ATF - 10-15% ακετόνη 98-99% conc.Νικολή σε τι αναλογία το διαλύουμε είπαμε σε ακετόνη; 2 μέρη ATF και 1 μέρος ακετόνη;
σπρέι σιλικόνης νομίζω!Για τα συνθετικά μέρη τι θα προτείνατε ;
Νικολή αυτό είναι λάδι για κιβωτίο ταχυτήτων αυτοκινήτου;Λάδι ATF [/QUO
Ναι αλλά για αυτόματο ... Auto Transmission Fluid ...Νικολή αυτό είναι λάδι για κιβωτίο ταχυτήτων αυτοκινήτου;
Για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 100% συνθετικό εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά μετάλλωνΝικολή αυτό είναι λάδι για κιβωτίο ταχυτήτων αυτοκινήτου;
Εξαιρετική σταθερότητα διατμήσεως*, ότι ακριβώς έψαχνα για το πλάγιο.Για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 100% συνθετικό εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά μετάλλων