Λαγός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστω ολους! Γιαννη και εγω πιστευω οτι ο Σκριβανος ειναι μαστορας σωστος..οταν πηγα εφτιαχνε 3 κοντακια σε ατομο που ειναι μονιμα μεσα στους τρεις καλυτερους στην Ελλαδα στο sporting..Πιστευω οτι αν εχουμε σταθεροποιησει την επωμιση μας ειναι μονοδρομος η κατασκευη κοντακιου στα μετρα μας..οσο για το κοστος 250 ευρω ολα..προσωπικα σε καθε οπλο που αγοραζα ηθελα καμποσα χρηματα,για πελματα,φετες επιμυκηνσης,εργασια τοποθετησης του πελματος γιατι ειμαι ψηλος και
κανενα εργοστασιακο κοντακι δεν ηταν σωστο στο μηκος πανω μου..εντωμεταξυ οσο μακραινεις το κοντακι αλλαζουν και ολα τα μετρα και παιδευομουν με πατεντες με φλανζες..ειχα φαει πολυ πεδεμα,αλλα και παλι δεν ημουν οπως πρεπει πανω στο οπλο..Τασο ο λαγος επεσε με gorilla elix disp 36gr Ν5..δεν βαζω διασπορας στο λαγο..στο μερος που πηγαμε δεν ειχα ξαναπαει αλλα ο φιλος ειχε παει αλλη μια φορα με παρεα,τουφεκοντας 5!!! λαγους και περνοντας τον 1. ειναι μερος πολυ πυκνο που αν δεις τον λαγο θα τον δεις πολυ κοντα για λιγο και μετα τον χανεις..πηρε λοιπον αυτο το φυσιγγι να το βαλει αυτη τη φορα σαν πρωτο..θελει προσοχη και στους σκυλους..μου εδωσε 2 και ειπα να το βαλω πρωτο οπως ειδα το μερος..οντως τον λαγο τον ειδα για πολυ λιγο κοντα (μια σκια ειδα οχι ολοκληρο τον λαγο)εφυγε σφαιρα και πραγματικα δεν ξερω αν τον επαιρνα αν δεν ειχα αυτο το φυσιγγι..

Last edited:
Σας ευχαριστω ολους! Γιαννη και εγω πιστευω οτι ο Σκριβανος ειναι μαστορας σωστος..οταν πηγα εφτιαχνε 3 κοντακια σε ατομο που ειναι μονιμα μεσα στους τρεις καλυτερους στην Ελλαδα στο sporting..Πιστευω οτι αν εχουμε σταθεροποιησει την επωμιση μας ειναι μονοδρομος η κατασκευη κοντακιου στα μετρα μας..οσο για το κοστος 250 ευρω ολα..προσωπικα σε καθε οπλο που αγοραζα ηθελα καμποσα χρηματα,για πελματα,φετες επιμυκηνσης,εργασια τοποθετησης του πελματος γιατι ειμαι ψηλος και
κανενα εργοστασιακο κοντακι δεν ηταν σωστο στο μηκος πανω μου..εντωμεταξυ οσο μακραινεις το κοντακι αλλαζουν και ολα τα μετρα και παιδευομουν με πατεντες με φλανζες..ειχα φαει πολυ πεδεμα,αλλα και παλι δεν ημουν οπως πρεπει πανω στο οπλο..Τασο ο λαγος επεσε με gorilla elix disp 36gr Ν5..δεν βαζω διασπορας στο λαγο..στο μερος που πηγαμε δεν ειχα ξαναπαει αλλα ο φιλος ειχε παει αλλη μια φορα με παρεα,τουφεκοντας 5!!! λαγους και περνοντας τον 1. ειναι μερος πολυ πυκνο που αν δεις τον λαγο θα τον δεις πολυ κοντα για λιγο και μετα τον χανεις..πηρε λοιπον αυτο το φυσιγγι να το βαλει αυτη τη φορα σαν πρωτο..θελει προσοχη και στους σκυλους..μου εδωσε 2 και ειπα να το βαλω πρωτο οπως ειδα το μερος..οντως τον λαγο τον ειδα για πολυ λιγο κοντα (μια σκια ειδα οχι ολοκληρο τον λαγο)εφυγε σφαιρα και πραγματικα δεν ξερω αν τον επαιρνα αν δεν ειχα αυτο το φυσιγγι..
Ο μπάρμπας τι κάνει Γιάννη?Σαραβαλιασε κανένα άλλο αυτιά?.sarcastic.

Ευχαριστω,να ειστε ολοι καλα! Γιαννη μαζι με το ξυλο ολα!! Για αυτογεμη τοσο περνει! δεν μου εκανε καποια ειδικη τιμη! ειναι ευγενικος,και πολυ προσιτος ανθρωπος και κατα την γνωμη μου μαστορας πολυ σωστος οπως ειπες και εσυ! κριμα τετοιοι τεχνιτες να μην ειχαν προωθηθει περισσοτερο! Τασο ο μπαρμας ειναι μεγαλη μαφια! Παει στο λαγο συχνα και κατι κανει παντα! απλα ξερει οτι Νοεμβρη-Δεκεμβρη ζοριζομαι με τις ελιες και δεν μπορω να παω..

Ωραίες τουφεκιες ή δεύτερη φάση ηταν πολλά τα λεφτά μπραβο
Στην δεύτερη όταν είδα το βίντεο γελούσα μόνος μου... Λες και θυμήθηκε κάποια στιγμή να πεθάνει..χαχχχααχα...Άσε που πετούσε και ερχότανε με χίλια..Τα σκυλιά ήταν δύο στροφές πίσω του...

Στην δεύτερη όταν είδα το βίντεο γελούσα μόνος μου... Λες και θυμήθηκε κάποια στιγμή να πεθάνει..χαχχχααχα...Άσε που πετούσε και ερχότανε με χίλια..Τα σκυλιά ήταν δύο στροφές πίσω του...
Δύσκολη τουφέκια όταν έρχεται πάνω σου...,....η δυσκολότερη στο λαγό μπωρω να πω

Η παλιοί λέγανε ότι σημαδεύουμε στα πόδια οταν έρχεται κατά μέτωπο..
Δίκιο έχεις, αν δεις την αργή κίνηση το όπλο είναι όντως χαμηλά, αλλά με την ταχύτητα που ερχόταν λίγο δύσκολο να υπολογίσεις. Επίσης οι παλιοί λένε στα αυτιά όταν σου φεύγει μπροστά σου......

Σταύρο έχει τύχει να ρίξεις μακρινή βολή σε λαγό σε στάση?
πχ οταν σταμάτησε για να ακούσει που ειναι τα σκυλιά..
Η παλιοί έλεγαν άλλα κ οι σημερινοί λαγαδες ότι δεν τον κρατάει εύκολα εξαιτίας των "διπλων"που σχηματίζονται..
Ενώ οταν ειναι "τεντωμένος"(τραβερσα)τον σακατευει η τουφεκιά..
Εσυ τι λες?

Σταύρο έχει τύχει να ρίξεις μακρινή βολή σε λαγό σε στάση?
πχ οταν σταμάτησε για να ακούσει που ειναι τα σκυλιά..
Η παλιοί έλεγαν άλλα κ οι σημερινοί λαγαδες ότι δεν τον κρατάει εύκολα εξαιτίας των "διπλων"που σχηματίζονται..
Ενώ οταν ειναι "τεντωμένος"(τραβερσα)τον σακατευει η τουφεκιά..
Εσυ τι λες?
Σταματημένους έχω πάρει αρκετούς. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο που λες ('οχι ότι δεν έχω χάσει κιόλας αλλά νομίζω ότι τους έχασα από την σιγουριά μου). Αυτό που μου έλεγε ο πατέρας μου στην αρχή όταν έχανα αρκετούς ήταν ότι να μην κοιτάω το θήραμα αλλά το στόχαστρο και είχε δίκιο. Εξαρτάται βέβαια και από τα μέτρα. Αν τώρα τον έχεις φάτσα ο στόχος είναι στενός (είναι δεν είναι 10 εκ.) Τραβέρσα είναι το καλύτερο και το πιο εύκολο νομίζω λόγω ότι ο στόχος είναι αρκετά μεγάλος και έτσι όπως απλώνουν τα σκάγια τον παίρνουν παντού.....

Από ότι μου λένε η λαγαδες εδώ.Η χρονια πάει καλά.
Ένας γνωστός μου τους έχει φτάσει 18 μέχρι τώρα.
Ο χειρότερος άντε να έχει πάρει 5-6..
Το παράπονο κάποιον είναι ότι η περισσότεροι είναι στα πυκνα

Από ότι μου λένε η λαγαδες εδώ.Η χρονια πάει καλά.
Ένας γνωστός μου τους έχει φτάσει 18 μέχρι τώρα.
Ο χειρότερος άντε να έχει πάρει 5-6..
Το παράπονο κάποιον είναι ότι η περισσότεροι είναι στα πυκνα
Σε γενικές γραμμές έχει αρκετούς λαγούς. Εξαρτάται βέβαια και την περιοχή. Εμείς είμαστε στους 22 μέχρι τώρα. Αλλά κάθε χρόνο εκεί παίζουμε 25-30.......

Καλο μεσημερι! Παρολο που τρεχω ακομα,μετα απο επανελειμενες παροτρυνσεις φιλου να παμε στο λαγο,καταφερα σημερα το πρωι και πηγαμε κυνηγι..ειχα να βγω 2 μηνες περιπου..ουσιαστικα σημερα εγκαινιασα το νεο οπλο που αγορασα μια beretta 304 την οποια βρηκα καινουρια στο κουτι της..χωρις να εχει ριξει καμια τουφεκια..μολις την αγορασα πηγα για μετρα στον Βαγγελη Σκριβανο και μου εφτιαξε ενα κοντακι στα μετρα μου..οσον αφορα το κυνηγι σημερα 2 λαγους σηκωσαμε, τουφεκισα τον ενα σε ενα πολυ δυσκολο και πυκνο μερος και εκανα τα καλυτερα εγκαινια στο νεο οπλο καθως ο λαγος επεσε ξερος με μια τουφεκια( δεν σηκωνε δευτερη)..
WfDI1OK.jpg

8Jnu70D.jpg
Μπράβο Γιάννη για τον λαγό!
και καλορίζικο το καινούριο κοντάκι!
Η καλύτερή και πρωταρχική επένδυση που πρέπει να κάνει κάποιος στο όπλο του και έπονται τα υπόλοιπα, τσοκ τροποποιήσεις αυλού, κωνων κ.λπ.
Έχω ακούσει για τον Σκριβάνο τα καλύτερα και η τιμή πραγματικά έκπληξη.
Είμαι και 'γω λίγο ''κουρδισμένος'' φέτος για καινούριο κοντάκι, ακριβώς στα μέτρα μου, και ίσως το ''ψάξω'' με τη λήξη της κυν. περιόδου.

Status
Not open for further replies.
Back