Είναι και γαλανοματης αυτός πω πω πω θεός φυλάξειΟ χάρης στην απέξω;
Είναι και γαλανοματης αυτός πω πω πω θεός φυλάξειΟ χάρης στην απέξω;
Όχι ρε αστον να λέειΕίναι και γαλανοματης αυτός πω πω πω θεός φυλάξει
Άσε ρε, έκθεση κυνηγεσία που μιλήσαμε μετά πήγαιναν όλα στραβά...Όχι ρε αστον να λέει
Λες να είναι και Σαββατογεννημένος ;;Είναι και γαλανοματης αυτός πω πω πω θεός φυλάξει
Λες να είναι και Σαββατογεννημένος ;;
Ώπα για ρίξε το όνομα να έχουμε το νου μας …γιατί μου έχει ξεφύγει λόγο του ότι παρόλο ότι διαβάζω καθημερινά δεν προλαβαίνω να συμμετάσχωΜια είναι η μαυρογατα στο φορουμ
Εγώ είμαι Σαββατογεννημένος κανόνισε....Λες να είναι και Σαββατογεννημένος ;;
Outlanderγκουχ γκουχ...Ώπα για ρίξε το όνομα να έχουμε το νου μας …γιατί μου έχει ξεφύγει λόγο του ότι παρόλο ότι διαβάζω καθημερινά δεν προλαβαίνω να συμμετάσχω
Ώπα για ρίξε το όνομα να έχουμε το νου μας …γιατί μου έχει ξεφύγει λόγο του ότι παρόλο ότι διαβάζω καθημερινά δεν προλαβαίνω να συμμετάσχω
ΚΎΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΑΑΑ !!Εγώ είμαι Σαββατογεννημένος κανόνισε...
Αποκλείεται δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο θα ελεγχθεί όμως η πληροφορία τον Νοέμβριο Ν καταφέρουμε να βγούμε καμιά βόλταOutlanderγκουχ γκουχ...
Ο πατέρας μου έλεγε ότι το πρώτο που χρειάζεται είναι ψυχραιμία ….και ότι όταν έρχεται ευθεία απάνω σου σημάδευε πόδια γιατί αλλιώς θα σου φύγει πάνω η ντουφεκιά …Για πείτε ρε πιστόλια εσείς που είστε έμπειροι. Ποια θεωρείται η πιο δύσκολη ντουφεκιά στον λαγό ;