Οπως λέγαμε και για τον αείμνηστο ΑΞΙΟΣ!!!Μεσημεράκι μετά την δουλειά σήμερα
View attachment 93126
View attachment 93127
View attachment 93128
View attachment 93129
Οπως λέγαμε και για τον αείμνηστο ΑΞΙΟΣ!!!Μεσημεράκι μετά την δουλειά σήμερα
View attachment 93126
View attachment 93127
View attachment 93128
View attachment 93129
Να σαι καλά φίλε μου ΓιώργοΟπως λέγαμε και για τον αείμνηστο ΑΞΙΟΣ!!!
Είχα να πάω 2 βδομάδες για κυνήγι φίλε μου. Θα έσκαγα αν δεν πήγαινα σήμερα. Πήγα καπάκια απ την δουλειά. 14:30 αμολυσα σκυλιά να καταλάβειςΠόσο μπροστά είσαι!!! Δεν έχεις ώρα!
Μπράβο .Είχα να πάω 2 βδομάδες για κυνήγι φίλε μου. Θα έσκαγα αν δεν πήγαινα σήμερα. Πήγα καπάκια απ την δουλειά. 14:30 αμολυσα σκυλιά να καταλάβεις
Μπράβο .
Και τα πέντε σκυλιά δικά σου είναι ή τα σμίγετε με την παρέα;
Και για πες...Να σαι καλά. Τα σμιγω με τον ξάδερφο μου. Οι δύο μας ήμασταν
Έπρεπε να σε έχω χθες κοντά να μου πεις αν τον βάζουν ή δεν τον βάζουν και πόση ώρα τον κυνηγάνεΚαι για πες...
Του ξαδέρφου τον βάζουν μπροστά?
Ααααλλο είπα εγώ,"κλειστό"μου το πήγες!Έπρεπε να σε έχω χθες κοντά να μου πεις αν τον βάζουν ή δεν τον βάζουν και πόση ώρα τον κυνηγάνε
Ποιο είναι αυτό που έπαιρνες στο κρεββάτι ;Έπρεπε να σε έχω χθες κοντά να μου πεις αν τον βάζουν ή δεν τον βάζουν και πόση ώρα τον κυνηγάνε
Ποιο είναι αυτό που έπαιρνες στο κρεββάτι ;
Ααααλλο είπα εγώ,"κλειστό"μου το πήγες!
Και μόνο το γεγονός ότι τον έβαλαν μπροστά μ'αυτες τις συνθήκες ,μεσημεριατικα,είναι παράσημο για τα εργαλεία!
Υπομονή μέχρι την Τετάρτη ...Άμα κάνει και βρέξει θα γυρίσουμε έργα φέτος
Εσύ είσαι ο λαγάνθρωπος;Οπως λέγαμε και για τον αείμνηστο ΑΞΙΟΣ!!!
Άκυρο:δεν πρόσεξα ότι ο γράφων ήταν ο sam13!Οπως λέγαμε και για τον αείμνηστο ΑΞΙΟΣ!!!
Eλπίζω να γνωρίζεις τον αυθεντικό ΑΞΙΟ!Άκυρο:δεν πρόσεξα ότι ο γράφων ήταν ο sam13!
Πολύχρονος με υγεία Σταμάτη. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και καλές δουλειές.Άμα κάνει και βρέξει θα γυρίσουμε έργα φέτος