Φίλος μου που έχει την vinci με κάννη slug έχει πολλές εμπλοκές με το όπλο από τη μέρα που το πήρε. Το πήγε στον κυρία έφαγε λίγο τους διαδρόμους αν δεν κάνω λάθος αλλά πάλι κάνει εμπλοκές. Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι.Beneli και εμπλοκή είναι ασύμβατες έννοιες άλλο τι αρέσει στο καθένα και τι πιστεύει και άλλο τι πραγματικά συμβαίνει όπως και με το κλειστρο λέγανε και γράψανε όλοι και τελικά κατέληξαν οι περισσότερες εταιρίες να χρησιμοποιούν κλείστρο με περιστρεφόμενη κεφαλή τώρα που εξαλείφθηκε στην power bor και το κλικ δεν κλείδωσε να δούμε τι άλλο θα λένε οι άνθρωποι της beneli είναι πολύ μπροστά και σίγουρα φτιάχνουν ένα από τα πιο αξιόπιστα όπλα στον πλανήτη τώρα αν σκοτώνουν η όχι υπόκεινται σε προσωπικές υποκειμενικές απόψεις αλλά μηχανολογικά οι άλλοι απλά τους ακολουθούν και ενίοτε τους αντιγράφουν
Bασίλη σωστά τα λέει ο Παύλος .Το DT10 μετά από 200-300 φυσίγγια άρχισαν να πέφτουν και οι δυό μαζί .Όχι επειδή η BERETTA ήθελε να συμβαίνει αυτό ,όπως και στο DT11 είδα αρκετά με ίδιο πρόβλημα στον πάνω εξωλκέα κι'αφορούσε μια ........τρίχα λίμας .Δηλαδή οι εταιρείες όπλων προτιμούν συνήθως να βγάζουν ελαττωματικά όπλα και η εξαίρεση είναι τα απροβληματιστα
Εντάξει όποιος καεί απ' το κουρκούτι φυσάει και το γιαούρτι, αλλά όχι κι έτσι.
Αυτό γράφεις φίλε, αυτό κατάλαβα. Γράφει ένας κυνηγός ότι το όπλο του είναι απροβληματιστο και εσύ του λες ότι είναι εξαίρεση, ένα τυχαίο γεγονός και όχι ο κανόνας. Εάν ήθελες να καταλάβουμε κάτι άλλο, μπορείς να το διευκρινίσεις.αυτό κατάλαβες Βασίλη ;
Και στην Volkswagen ανήκει η bugati με την Lamborghini ρε φίλε δε λέει κάτι αυτό. Έχω και berreta και benelli και θα πάρω κι άλλη beretta και ίσως στο μέλλον την executiveΦίλε μου η Μπερέτα έχει πράγματι αγοράσει την μπενελι αυτό δεν είναι φήμη .
Απλά την αφήνει και λειτουργεί σχετικά ανεξάρτητα
Είσαι και σωστός και λάθος. Γιατί ρε φίλε δεν μπορεί να λες ότι αν βλέπεις σιδηρόδρομους και Πιστόνια τα παρατάς. Κι εγώ είμαι υπέρμαχος των benelli αλλά δεν μπορεί κανένας στο κόσμο να αναιρεσει το γεγονός ότι οι θρύλοι beretta 302 κ browning auto 5 κ breda Altair κ franchi al48 ήταν κορυφαία και είναι ακόμη και σήμερα. Έχω τον θρύλο 302 δν κυνηγάω συχνά όμως μ αυτή γιατί είναι κοντόκανη ενώ η σπέσιαλ λουσο με 71 εκ κάνη κάνω παπάδες. Τα μόνα όπλα που δεν θα άγγιζα για δικούς μου ιδεολογικούς λόγους είναι τα φαμπαρμ.συγνωμη που θα το πω αυτο,αλλα αν βλεπο σε ενα οπλο σιδηροδρομους,πιστονια και ελατηρια,αμεσως τα παραταω και κοιταζω αλλα οπλα.ανοικουν σε μια αλλη εποχη,η οποια περασε,ευτηχως.αυτη η εταιρια η παλιομπενελλι, μας εφτιαξε ενα οπλο,και σκεφτηκε,τη θελη ενα οπλο?μια κανη,μια σκανταλη,και ενα,κλειστρο με μια βελονα να κτυπαη το καψουλι.ολα τα αλλα περισευουν.κακη σκεψη?δεν νομιζω.ζηταω συγνωμη απο καποιους που θα τους στεναχωρησω,αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και το σκεπτικο μου.κιαν καποιη λενε δεν σκοτονουν τα μπενελι,να φτιαξουν κοντακι στα μετρα τους,να το βαζουν ισια,και οχη οπου κατση,και θα σκοτονουν μια χαρα.ευχαριστω για το χρονο σε οποιους διαβασαν,το κειμενο.
Φιλε εχω την φρανκι Al 48 περιπου 35 χρονια .Κανη δηλητηριο , αλλα ξερεις που κανει εμπλοκες ;Είσαι και σωστός και λάθος. Γιατί ρε φίλε δεν μπορεί να λες ότι αν βλέπεις σιδηρόδρομους και Πιστόνια τα παρατάς. Κι εγώ είμαι υπέρμαχος των benelli αλλά δεν μπορεί κανένας στο κόσμο να αναιρεσει το γεγονός ότι οι θρύλοι beretta 302 κ browning auto 5 κ breda Altair κ franchi al48 ήταν κορυφαία και είναι ακόμη και σήμερα. Έχω τον θρύλο 302 δν κυνηγάω συχνά όμως μ αυτή γιατί είναι κοντόκανη ενώ η σπέσιαλ λουσο με 71 εκ κάνη κάνω παπάδες. Τα μόνα όπλα που δεν θα άγγιζα για δικούς μου ιδεολογικούς λόγους είναι τα φαμπαρμ.
Και τι έκανε μετά ο φίλος σου ?Φίλος μου που έχει την vinci με κάννη slug έχει πολλές εμπλοκές με το όπλο από τη μέρα που το πήρε. Το πήγε στον κυρία έφαγε λίγο τους διαδρόμους αν δεν κάνω λάθος αλλά πάλι κάνει εμπλοκές. Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι.
κολλημένες σκανδάλες,επιλογέας ο οποίος με το που γύρναγε έσκαγαν τα φυσίγγια ,διπλοτουφεκιές ή μονοτουφεκιές κ.α και ξαναλέω όπλα των 10.000+
Μεταχειρισμένα να φανταστώ ή καινούργια ?Σκοπευτικό ποζέ φίλου της τάξης των 7000€ μπλόκαρε μετά την πρώτη τουφεκιά και δεν έριχνε τη δεύτερη και ούτε άνοιγε! Αναγκάστηκε να το πάει γεμάτο από τη Μαλακάσα για επισκευή. Τραγικό...