Συνήθως υπάρχουν οι αντιμπενελακιδες.. Που λένε από ζήλια κυρίως ότι είναι προβληματικά όπλα η το άλλο το κορυφαίο ότι δεν σκοτώνουν.. Ότι είναι θυγατρική της beretta και άλλες τέτοιες μπούρδες.. Προβληματικό όπλο απ το εργοστασιο το τονίζω απ το εργοστασιο η benelli δεν έβγαλε ακόμα αντιθέτως άλλες εταιρείες Ακομα και η beretta έβγαλε την α300 outlander που είχε σοβαρά προβλήματα γι αυτό και την αποσύρει βγάζοντας νέα α300 που όπως αναγράφει η beretta Hellas εξαλειψε τα παλιότερα προβλήματα του προηγούμενου μοντέλου και τώρα δεν θα υπάρχουν εμπλοκες.επισης έτυχε να δω αρκετές φαμπαρμ με προβλήματα απ το εργοστασιο.. Αντιθέτως η benelli μπλοκάρουν ναι μπλοκάρουν αλλά από ελαττωματικό φυσίγγιο, ή κακή επωμιση η βολή με χαμηλά γραμμάρια. Η αν το αφήσεις 7 σεζόν χωρίς καθαρισμό. Ειμαι κάτοχος και των 2 μεγάλων εταιρειών και πότε μα ποτέ δεν βγήκα να πω κακία κουβέντα για την beretta αντιθέτως βλέπω καθημερινά κύμα ανθρώπων να λένε χίλια μύρια για της benelli που αναθεμα κι αν είδαν στα χέρια τους benelli. Προκαλώ και λέω ξανά προκαλώ όποιον θέλει να έρθει στο χώρο μου θα χω 5 benelli μια μ2, crio, rafaello special lousso, sl 80 και μ1.. Θα τις έχω καθαρίσει και αλλάξει επανατατικα... Θα έχω 200 κουτιά φυσίγγια παγανας 32 γραμμαρίων αν ξαναλέω ΑΝ μπλοκάρει κάποιο τότε κερνάω ένα μπουκαλακι Black και μια γουρνοπουλα. Αυτά τα ολίγα καλή σας μέρα.