Λεϊσμανίαση (kala-azar)

Σημερα επισκεψη στον κτηνιατρο Γενικες εξετασεις στα σκυλια και τεστ για λεεισμανιαση Ολα καλα Επισης με ενημερωσαν οτι το εμβολειο συμφωνα με τις τελευταιες μελετες παρεχει καληψη πανω απο 90 της 100 .Εγω σκευτωμε να τα τα κανω .Εβαλα και την αμπουλα .Αυριο θα κανω και απολημανση στο χωρο τους

Σημερα επισκεψη στον κτηνιατρο Γενικες εξετασεις στα σκυλια και τεστ για λεεισμανιαση Ολα καλα Επισης με ενημερωσαν οτι το εμβολειο συμφωνα με τις τελευταιες μελετες παρεχει καληψη πανω απο 90 της 100 .Εγω σκευτωμε να τα τα κανω .Εβαλα και την αμπουλα .Αυριο θα κανω και απολημανση στο χωρο τους
Το εμβόλιο πόσο κοστίζει φίλε μου??

Πρεπει να κανεις το τεστ πριν το κανεις υποχρεωτικα .Γιατι αν εχει ανεβει ο δεικτης με το εμβολειο μπορει να το σκοτωσεις .Το εμβολειο αν δεν κανω λαθος 70 ευρω ,Και χρειαζεται ενα μηνα για να δουλεψει οποτε βαζεις την αμπουλα

Το πέρασμα απο τον Έβρο στις 10Μαρτη μας στιγμάτησε. Με επιασε τρελα!
Σήμερα πήγα το σκύλο στο γιατρό και το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι θετικός σε καλαζάρ. Περιμένω τις υπόλοιπες εξετάσεις οι οποίες θα βγούνε σήμερα Ξεκινάμε με κάποια χάπια τα οποία θα δίνονται για δύο χρόνια και η θεραπεία θα καθοριστεί στις επόμενες εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν περίπου μετά από 15 μέρες

Σήμερα πήγα το σκύλο στο γιατρό και το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι θετικός σε καλαζάρ. Περιμένω τις υπόλοιπες εξετάσεις οι οποίες θα βγούνε σήμερα Ξεκινάμε με κάποια χάπια τα οποία θα δίνονται για δύο χρόνια και η θεραπεία θα καθοριστεί στις επόμενες εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν περίπου μετά από 15 μέρες
Περαστικά Δημήτρη.

Αν το πρόλαβες στην αρχή,θα μπείτε σε "πρόγραμμα",αλλά θα το σώσεις το σκυλάκο!
Όλα καλά να πάνε φίλε!
Την είχα πατήσει κ εγώ,πριν χρόνια σε εκπαιδευτικό στη Στυμφαλία για μπεκατσίνια,έκτοτε,ούτε να τ ακούω!

Αν το πρόλαβες στην αρχή,θα μπείτε σε "πρόγραμμα",αλλά θα το σώσεις το σκυλάκο!
Όλα καλά να πάνε φίλε!
Την είχα πατήσει κ εγώ,πριν χρόνια σε εκπαιδευτικό στη Στυμφαλία για μπεκατσίνια,έκτοτε,ούτε να τ ακούω!
Πέρσι του είχα κάνει το εμβόλιο στις 10 Mαρτίου .Φέτος υπολόγιζα ότι τελειώνοντας το κυνήγι θα επέστρεφα από τα τζουμέρκα στην Αθήνα ,οπότε αμέσως θα του έκανα ξανά το εμβόλιο . Όμως τα μπλεξίματα με την πεθερά μου με ανάγκασαν να μείνω πίσω και 10 Μαρτίου να βρεθώ στην Aλεξανδρούπολη για 10 μέρες .Eκεί τα κουνούπια έκαναν πάρτι. Ηταν απίστευτο για την εποχή. Σκυλιά αδέσποτα πάρα πολλά ,οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε . Βρέθηκε η σκνίπα του τη φύτεψε και τέλος.
Το Σάββατο είμασταν με το σκύλο στο βουνό για τρεις ώρες και δεν μου είχε δείξει τίποτα μέχρι εκείνη την ημέρα . Από την Κυριακή το πρωί άρχισα να τον βλέπω να μην έχει διάθεση ούτε να βγει έξω και εμφανισε ανορεξία ,οπότε υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά . Ομως περίμενα μία δύο μέρες να έχω μία ξεκάθαρη εικόνα για να τον πάω στο γιατρό.

Last edited:
Πέρσι του είχα κάνει το εμβόλιο στις 10 Mαρτίου .Φέτος υπολόγιζα ότι τελειώνοντας το κυνήγι θα επέστρεφα από τα τζουμέρκα στην Αθήνα ,οπότε αμέσως θα του έκανα ξανά το εμβόλιο . Όμως τα μπλεξίματα με την πεθερά μου με ανάγκασαν να μείνω πίσω και 10 Μαρτίου να βρεθώ στην Aλεξανδρούπολη για 10 μέρες .Eκεί τα κουνούπια έκαναν πάρτι. Ηταν απίστευτο για την εποχή. Σκυλιά αδέσποτα πάρα πολλά ,οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε . Βρέθηκε η σκνίπα του τη φύτεψε και τέλος.
Το Σάββατο είμασταν με το σκύλο στο βουνό για τρεις ώρες και δεν μου είχε δείξει τίποτα μέχρι εκείνη την ημέρα . Από την Κυριακή το πρωί άρχισα να τον βλέπω να μην έχει διάθεση ούτε να βγει έξω και εμφανισε ανορεξία ,οπότε υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά . Ομως περίμενα μία δύο μέρες να έχω μία ξεκάθαρη εικόνα για να τον πάω στο γιατρό.
Δημητρη
Λυπαμε φιλε
Μακαρι ολα να πανε καλα

Πες μου ομως
Κανατε το τεστ απλα η κανατε αιματολογικες;
Επειδη λεισμανιαση ερλιχιωση και ακομη ενα γκρουπ ασθεινειων που προσφατα μας εχουν ερθει εχουν το ιδιο αποτελεσμα στο τεστ
Και μονο με αιματολογικες δειχνει ξεκαθαρα

Επιπλεον τοσο νωρις η λεισμανιαση δεν επηρεαζει ορεξη και αντοχη
Ακομη και οι νεφροι προλαβαν να επηρεαατουν σε αρχικο σταδιο θα επρεπε να ειχες δει αλλα συπτωματα πριν κοπει η ενεργεια και η ορεξη οπως χασιμο τριχωματος γυρω απο αφτια και ματια, ανελαστικοτητα δερματος και αφυσικα μεγαλα νυχια σε αναπτυξη σε σχεση με την δραστηριοτητα του ζωου
Και εσυ τετοια συπτωματα θα τα εβλεπες αμεσως επειδη εισαι συνεχεια με το σκυλι

Εαν δεν κανατε αιματολογικες καντε διοτι μονο ετσι θα ξερεις

Περαστικά Δημήτρη.

Δημητρη
Λυπαμε φιλε
Μακαρι ολα να πανε καλα

Πες μου ομως
Κανατε το τεστ απλα η κανατε αιματολογικες;
Επειδη λεισμανιαση ερλιχιωση και ακομη ενα γκρουπ ασθεινειων που προσφατα μας εχουν ερθει εχουν το ιδιο αποτελεσμα στο τεστ
Και μονο με αιματολογικες δειχνει ξεκαθαρα

Επιπλεον τοσο νωρις η λεισμανιαση δεν επηρεαζει ορεξη και αντοχη
Ακομη και οι νεφροι προλαβαν να επηρεαατουν σε αρχικο σταδιο θα επρεπε να ειχες δει αλλα συπτωματα πριν κοπει η ενεργεια και η ορεξη οπως χασιμο τριχωματος γυρω απο αφτια και ματια, ανελαστικοτητα δερματος και αφυσικα μεγαλα νυχια σε αναπτυξη σε σχεση με την δραστηριοτητα του ζωου
Και εσυ τετοια συπτωματα θα τα εβλεπες αμεσως επειδη εισαι συνεχεια με το σκυλι

Εαν δεν κανατε αιματολογικες καντε διοτι μονο ετσι θα ξερεις

Αιματολογικές έκανε Χρύσανθε. Ειναι πολυ σχολαστικος και καλός. Αναγκαζομαι να κανω 45 λρπτα κ βάλε διαδρομη για να παω.γι αυτο το λογο.
Βρηκε ουρια ανεβασμενη και καποιες της αιμοσφερινης.
Μου εδωσε χάπια και άλλη τροφή και θέλει να του πάω ουρα . Επαναληψη εξετάσεων μαλλον σε 15 μερες..
Το απογευμα θα μιλησω παλι μαζί του.
Προς το παρον δεν βγηκαν ολες και μου εστειλε mail γι αυτες.

1744124685290.jpeg
1744124758338.jpeg
1744124782794.jpeg

Last edited:
Το Σάββατο είμασταν με το σκύλο στο βουνό για τρεις ώρες και δεν μου είχε δείξει τίποτα μέχρι εκείνη την ημέρα . Από την Κυριακή το πρωί άρχισα να τον βλέπω να μην έχει διάθεση ούτε να βγει έξω και εμφανισε ανορεξία ...
Μόλις διάβασα το αρχικό σου ποστ, θυμήθηκα τα δικά μου...

Κυριακή Νοεμβρίου κυνηγώ κανονικά με το Ιρλανδικό, όταν γυρίσαμε δεν ακούμπησε την τροφή, Δευτέρα το ίδιο, έπινε μόνο νερό.
Τρίτη, εξετάσεις και καλαζάρ στα νεφρά.
Σε έναν μήνα έφυγε χωρίς να καταλάβω πως.

Περαστικά.

Αιματολογικές έκανε Χρύσανθε. Ειναι πολυ σχολαστικος και καλός. Αναγκαζομαι να κανω 45 λρπτα κ βάλε διαδρομη για να παω.γι αυτο το λογο.
Βρηκε ουρια ανεβασμενη και καποιες της αιμοσφερινης.
Μου εδωσε χάπια και άλλη τροφή και θέλει να του πάω ουρα . Επαναληψη εξετάσεων μαλλον σε 15 μερες..
Το απογευμα θα μιλησω παλι μαζί του.
Προς το παρον δεν βγηκαν ολες και μου εστειλε mail γι αυτες.

View attachment 96775
View attachment 96776
View attachment 96777
απο άργος είσαι;;

Back