Λύκος

Και θα σου πούνε "εσύ οικοδομησες εδώ,για τον σπάνιο,είναι το φυσικό του περιβάλλον"....hair.
Ακριβώς το ίδιο είπαν με το περιστατικό με το λύκο όταν έφαγε το σκυλάκι στο καταφύγιο της Πάρνηθας .
Στο τέλος θα μας απαγορεύσουν ακομη και τη βόλτα στην Πάρνηθα γιατί θεωρείται φυσικό περιβάλλον του λύκου.
Και από τους υπεύθυνους Άκρα του τάφου σιωπή.
Κουμάντο κάνουν οι
οικολόγοι του κώλου και άνθρωποι του κώλου!

Εδω πολλα τσακαλια Μπηκαν στα χωρια .Κυνηγαγα μπεκατσες και πετυχα 5 μικρα .Τα χαιδεψα κανονικα

Δεν ξέρω σε ποιο νομό είσαι φίλε μου αλλά το έχω ξαναγράψει εδώ τα τσακάλια είναι ποιο πολλά κι από τα πουρνάρια.....

Δεν ξέρω σε ποιο νομό είσαι φίλε μου αλλά το έχω ξαναγράψει εδώ τα τσακάλια είναι ποιο πολλά κι από τα πουρνάρια.....
Εδώ τα ίδια, είναι τώρα 3-4 χρόνια που αυξάνονται, ενώ πριν 10-15 χρόνια ήταν σαν να είχαν εξαφανιστεί.

Εδώ τα ίδια, είναι τώρα 3-4 χρόνια που αυξάνονται, ενώ πριν 10-15 χρόνια ήταν σαν να είχαν εξαφανιστεί.
Πιτσιρικας βαρεσα ενα με 2αρι FEDERAL το εγδαρα και πηρα ενα χιλιαρικο .Με 1300 δραχμες επαιρνα αεροβολο diana 23αρι

Ακριβώς έτσι κι εδώ. Πριν 12 περίπου χρόνια είδαμε το πρώτο. Μέχρι τότε δεν συναντούσες πουθενά. Ούτε τα άκουγες. Λες και δεν υπήρχαν.

Ακριβώς έτσι κι εδώ. Πριν 12 περίπου χρόνια είδαμε το πρώτο. Μέχρι τότε δεν συναντούσες πουθενά. Ούτε τα άκουγες. Λες και δεν υπήρχαν.
Σταμάτη καλησπέρα, εδώ το 1995 είχε πολλά, ειδικά σε κάποια δάση κοντά στη θάλασσα, μετά άρχισαν οι ασθένειες και η μείωση ...τελικά ως το 2000 δεν έμεινε κανένα. Από το 2015 και μετά ξαναφάνηκαν λίγα και τα τελευταία χρόνια χαμός. !
Στη φωτογραφία ένα νεκρό τον Ιανουάριο του 2017 (και αυτό ψωριασμένο)

Attachments

• Φωτογραφία0481.jpg
    Φωτογραφία0481.jpg
    271,2 KB · Προβολές: 59
Σταμάτη καλησπέρα, εδώ το 1995 είχε πολλά, ειδικά σε κάποια δάση κοντά στη θάλασσα, μετά άρχισαν οι ασθένειες και η μείωση ...τελικά ως το 2000 δεν έμεινε κανένα. Από το 2015 και μετά ξαναφάνηκαν λίγα και τα τελευταία χρόνια χαμός. !
Στη φωτογραφία ένα νεκρό τον Ιανουάριο του 2017 (και αυτό ψωριασμένο)

Καλησπέρα, σε μας μπορεί να ακολούθησαν τα αγριογούρουνα που αυξήθηκαν εδώ πολύ τα τελευταία χρόνια. Ποιος ξέρει. Οι παλιοί έλεγαν ότι υπήρχαν στον βάλτο της περιοχής αλλά και να υπήρχαν ήταν τόσα λίγα που κανείς δεν τα έβλεπε ή τα άκουγε. Στις ορεινές περιοχές πάντως δεν υπήρχαν σίγουρα.

Κάτι δεν πάει καλά με τους λύκους.
Μέσα σε 10 χρόνια έχω την εντύπωση ότι έχουν αυξηθεί γεωμετρικά.
Επίσης πώς βρέθηκαν σε Πελοπόννησο και Εύβοια;
Μαλλον η επιθεση εγινε εξω απο την Χαλκιδα,απο την μερια της Βοιωτιας.
Εχουν αναφερθει λυκοι στην λιμνη Παραλιμνη που ειναι βορειοανατολικα της Υλικης.
Θελω να πιστευω οτι δεν εχουν περασει μεσα στον νομο.
Αλιως,οι Ευβοεις ξερουν.......

Παλικάρια σήμερα μου βγήκε ένας.... σπάνιος
......στα δέκα μέτρα..... δεν ξέρω αν κυνηγούσε τα σκυλιά μου.... είχαμε περάσει πριν 15 λεπτά περίπου από το ίδιο σημείο και μας γύρισε πίσω μια μπεκάτσα..... μεγάλος ενήλικος λύκος με ωραίο τρίχωμα, υγιέστατος...... ήμασταν δίπλα από χωριο....το πολύ 100-150 μέτρα άρχιζαν τα σπίτια....ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Αν ο σκοπός της φωτό,έχει οικολογικό χαρακτήρα, να την φωνάξετε να φωτογραφηθεί και με τα φαγωμενα σκυλιά.Να μην πω και με τα "πράματα" που περιμένει ο κοσμακης να ζήσει την οικογένειά του..Και με τον τσοπάνη μαζι...🤬

Back