Λύκος

Αν ο σκοπός της φωτό,έχει οικολογικό χαρακτήρα, να την φωνάξετε να φωτογραφηθεί και με τα φαγωμενα σκυλιά.Να μην πω και με τα "πράματα" που περιμένει ο κοσμακης να ζήσει την οικογένειά του..Και με τον τσοπάνη μαζι...🤬
Αμα σου πω οτι ορμανε στα κοπαδια μονο τα σκυλια και δε δινουν σημασία στα γιδοπροβατα ..... Για τα υπολοιπα τη γνωμη μου δε τη μοιραζομε ο καθε ενας κανει τα δεοντα

Αμα σου πω οτι ορμανε στα κοπαδια μονο τα σκυλια και δε δινουν σημασία στα γιδοπροβατα ..... Για τα υπολοιπα τη γνωμη μου δε τη μοιραζομε ο καθε ενας κανει τα δεοντα
Δεν είναι όλοι οι λύκοι επιθετικοί προς τα σκυλιά.Αυτοι που έχουν γλυκαθει,είναι εθισμένοι στο κρέας τους.Το θεωρούν εδέσμα θα έλεγα και δε σκοτώνουν χωροκρατικα,αλλά επί τούτου... Συμφωνούμε...

Αν ο σκοπός της φωτό,έχει οικολογικό χαρακτήρα, να την φωνάξετε να φωτογραφηθεί και με τα φαγωμενα σκυλιά.Να μην πω και με τα "πράματα" που περιμένει ο κοσμακης να ζήσει την οικογένειά του..Και με τον τσοπάνη μαζι...🤬
Δεν νομίζω να έχει οικολογικό χαρακτήρα, διότι η κοπέλα από ότι ξέρω ειναι κυνηγός. Βέβαια δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά..

Δεν νομίζω να έχει οικολογικό χαρακτήρα, διότι η κοπέλα από ότι ξέρω ειναι κυνηγός. Βέβαια δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά..
Για αυτό ξεκίνησα με το "Αν",γιατί δε γνωρίζω και δε θέλω να παρεξηγηθώ! Ο γραπτός λόγος,είναι λίγο... μπέρδεμα;)

Δυστυχώς,πολλά από τα καλύτερα μέρη για μπεκάτσα,έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα,λόγω των λύκων.Ειδικά στα Βόρεια.Σε κάποια μέρη στα Γρεβενά, φοβάμαι να πάω πια.
Φίλος στη Φωκίδα,έσωσε τον σκύλο του την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά από τα δόντια του λύκου.
Ευτυχώς, δεν τον έπνιξε.
Κι αυτό χάρη στο gps που όσο και να μην το θέλω και το αποφεύγω,θα αναγκαστώ να πάρω,για τη μπεκάτσα .

Εάν ήταν οικωλόγα θα ήταν στα γόνατα να κλαίει με πλερέζα για τον άδικο χαμό του λύκου, γεγονός που φέρνει ένα βήμα πιό κοντά την οριστική εξαφάνιση τους
Αυτή τον έχει τσακώσει από το τομάρι και τον σήκωσε στον αέρα

Εάν ήταν οικωλόγα θα ήταν στα γόνατα να κλαίει με πλερέζα για τον άδικο χαμό του λύκου, γεγονός που φέρνει ένα βήμα πιό κοντά την οριστική εξαφάνιση τους
Αυτή τον έχει τσακώσει από το τομάρι και τον σήκωσε στον αέρα
Το γάντι με προβλημάτισε.... 🤭

παράξενο χρώμα έχει, πολύ κόκκινο , σαν υβρίδιο με τσακάλι μοιάζει.

Όντως πολύ έντονο κόκκινο. Στα τσακάλια που παίζουν πολύ εδώ, έχω παρατήσει ότι υπάρχουν δύο βερσιόν. Μία ποιο κιτρινωπό με την κλασική κοντή ουρά, και μία ποιο έντονο κόκκινο και λίγο ποίο μακριά ουρά.

Back