Όχι, αλλά δεν ρώτησα εγώ κάτι τέτοιο !Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει λόγος σχολιασμού / αναζήτησης κατάλληλου πυρομαχικου ?
Έγραψες αν αναρωτιέται κανείς πως τα βρίσκει ... εγώ απλά έγραψα ότι καμιά φορά μας βρίσκουν αυτά ...
Όχι, αλλά δεν ρώτησα εγώ κάτι τέτοιο !Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει λόγος σχολιασμού / αναζήτησης κατάλληλου πυρομαχικου ?
Ναι, μάλλον έτσι ήταν - πάντως εγώ ένοιωσα λίγο σαν "γευματάκι" (ήταν και από-γευμα)Δύο λόγοι, ο πρώτος είναι να σε μετρούσαν για το αν τα παίρνει , ο δεύτερος περίμεναν αν θα τρως κάτι και το πετάξεις .
Παθών επίσης.Ναι, μάλλον έτσι ήταν - πάντως εγώ ένοιωσα λίγο σαν "γευματάκι" (ήταν και από-γευμα)
Μας βρίσκουν επειδή δεν ειναι θηρευσιμα είδη, αλλιώς δεν θα τα έβλεπες.Όχι, αλλά δεν ρώτησα εγώ κάτι τέτοιο !
Έγραψες αν αναρωτιέται κανείς πως τα βρίσκει ... εγώ απλά έγραψα ότι καμιά φορά μας βρίσκουν αυτά ...
Ω ρε φίλε ,ειδες 5 σπάνιους ;Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σήμερα εθεάθησαν 5 λύκοι στον μεσόκαμπο της Δεσφίνας. Προσοχή συνάδελφοι, γιατί οι 5 ήταν αυτοί που φαινόντουσαν. Μπορεί να υπήρχαν και άλλοι. Το πρόβλημα είναι πως ήταν άφοβοι.
Όταν ο Κυνηγός από το σκυλί του βρει μόνο το κεφάλι και το λουρίΓια ποιό λόγο;
Το κυνήγι αυτών των ειδών (πλήν της αλεπούς) απαγορεύεται στην παρούσα ρυθμιστική.
Άν κάποιος θέλει να παρανομήσει σκόπιμα τότε άς πάρει τα ρίσκα του.
Κάνε ότι κανεις και κράτα το για πάρτι σου...Όταν ο Κυνηγός από το σκυλί του βρει μόνο το κεφάλι και το λουρί
η απαγόρευση πάει στον κάλαθο των αχρήστων
Πράγματι πολύ ΣΠΑΝΙΟΙ!Όπως σπάνια έγιναν και τα γουρούνια είτε άγρια είτε (κυρίως) ημίαιμα...Ω ρε φίλε ,ειδες 5 σπάνιους ;
Φυσικά διότι στο ''Ελλαδιστάν'' δεν υπάρχει πραγματική Δικαιοσύνη από ΠΟΛΛΕΣ απόψεις...Κάνε ότι κανεις και κράτα το για πάρτι σου...
Άραγε τι να κοζαρειΥπάρχουν γύρω μας και ζουν ανάμεσα μας.... View attachment 64256
Κανα σκλι.....Άραγε τι να κοζαρει
Εύχομαι καμία τριχομουρα από αυτές τις διποδεςΚανα σκλι.....
Πόσοι να σκοτώνονται σε τροχαία κάθε χρόνο;