Λύκος

Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ μια συνάντηση που είχα με το "σπάνιο" αυτό ζώο πριν 2 χρόνια θεριζα το τριφύλλι ενός φίλου 40 στρέμματα χωράφι καμιά 500μετρα από το χωριό καλοκαίρι μεσημέρι ήταν κόβοντας στο κέντρο του χωραφιού βλέπω από το καθρέφτη το μεσαίο κάτι να πηδάει από το ακοπο τριφύλλι στο ακοπο λέω εγώ καμιά αλεπού η κάνα τσακάλι θα είναι και συνεχίζω το κόψιμο μετά από λίγο πάλι το μάτι μου βλέπει στο καθρέφτη κάτι με ακολουθεί από πίσω και χώνεται στο τριφύλλι, σταματώ και βλέπω κάτι αυτιά να προεξέχουν από το τριφύλλι εγώ είμαι 1.70 και το τριφύλλι είχε ύψος μέχρι τον αφαλό πρώτο χέρι βγαίνει ξανά στο κομμένο καμιά 15 μέτρα μακριά ένας καφέ Λύκαρος σαν το λαγό είχε χρώμα κατεβαίνω από το τρακτέρ και γω και τον φωνάζω να φύγει, σκύβει αυτός και άρχισε να γριλιζει ανέβηκα βολίδα στο τρακτέρ και άρχισα να το κυνηγώ μες στο χωράφι με το τρακτέρ ούτε φοβήθηκε , συνέχισα τη δουλειά μου και για μισή ώρα με γυρνοφερνε και έβγαινε συνεχώς πίσω από το τρακτέρ δεν τον ξαναείδα αλλά δε φοβήθηκε ούτε το τρακτέρ ούτε το δίσκο που έκοβε ούτε εμένα που του φώναζα. Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά ήταν περίεργο και θέλω να το μοιραστώ .

Αυτή Χρίστο δεν είναι συμπεριφορά λύκου, και τέτοια περιστατικά δεν είναι λίγα τα τελευταία χρόνια.
Σίγουρα δεν ήταν νορμάλ συμπεριφορά ούτε το δίσκο δε φοβήθηκε που έκοβα τριφύλλι και συνέχεια εμφανιζόταν από πίσω μου. Άλλη φορά που είδα λύκο στο βουνό καπνός έγινε.

Σίγουρα δεν ήταν νορμάλ συμπεριφορά ούτε το δίσκο δε φοβήθηκε που έκοβα τριφύλλι και συνέχεια εμφανιζόταν από πίσω μου. Άλλη φορά που είδα λύκο στο βουνό καπνός έγινε.
Σου γριλισε να πας να τον ταίσεις.

Μήπως είχε τίποτα μικρά εκεί κοντά? Η εποχή με τα κοψίματα στα τριφύλλια πάντως, ενδείκνυται.

Άλλη φορά που είδα λύκο στο βουνό καπνός έγινε.
Αυτή είναι η νορμάλ συμπεριφορά.
Ένας ανθρώπινος θόρυβος ή να σε καταλάβει και έχει γίνει μπουχός.

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικοί λύκοι όλα αυτά που παρουσιάζουν.

Back