Κανεις την πατέντα με το ποτήρι του συγκεντρωτηρα bill.. αποσπομενου πάτου στυλ.. και έχει πολύ καλά αποτελέσματα..Λογικό! Μάλλινη τάπα με φτερά τι αποτέλεσμα θα είχε άραγε;
Κανεις την πατέντα με το ποτήρι του συγκεντρωτηρα bill.. αποσπομενου πάτου στυλ.. και έχει πολύ καλά αποτελέσματα..Λογικό! Μάλλινη τάπα με φτερά τι αποτέλεσμα θα είχε άραγε;
Εγώ Θοδωρή θα περίμενα ακριβώς το αντίθετο!! Τα μαλλινόταπα φυσίγγια ανοίγουν πιο γρήγορα και κρατούν καλύτερη κατανομή από αυτά με συγκεντρωτήρα, σωστά?Για μακρηνες τουφεκιες μονο μαληνη και φουλ πολυ καλητερες συγγεντωσεις απο πλαστικο συγγετρωτηρα με οτι αυλο και να ριξεις
Στο φουλ,αλλαζουν τα πραγματα...Εγώ Θοδωρή θα περίμενα ακριβώς το αντίθετο!! Τα μαλλινόταπα φυσίγγια ανοίγουν πιο γρήγορα και κρατούν καλύτερη κατανομή από αυτά με συγκεντρωτήρα, σωστά?
Ναι με τα κικς μου άρεσε αρκετά...και είναι από τα τσοκακια που ενώ γαμανε ή απεικόνιση στον πίνακα συνήθως δεν σε τρελενει!Εννοεις με την τουφεκια με το Kicks Ηλια?
Γιάννη ποια η λογική πίσω από αυτό όμως?Στο φουλ,αλλαζουν τα πραγματα...
Αν το ριξεις,θα δεις κατι που ενδεχομενως δεν περιμενες!
Για φουλ μιλαμε....
Τσολια εδώ είσαι από ότι φαίνεται μια χαρά τα χωνεύει η maxus και είναι και η αγγλική γεμισια με χαρτάκι αντί πλαστικού εμφρακτηρα.Ποια είναι η συμπεριφορά ενός φυσιγγίου με μάλλινη τάπα ή μεσόταπα σε διευρυμένο αυλό;
Το μικροτερο στρες που υφίστανται τα σκαγια κατα τη διελευση τους απο το τσοκ.Γιάννη ποια η λογική πίσω από αυτό όμως?
Για εξηγήσου γέροντα, τι καταργείται με αυτό το στήσιμο. Η εμφραξη πάντως όχι, η συμπίεση όχι, τι άλλο κάνει η μάλλινη;Θελει λιγο προσοχη αυτο το στησιμο!
Το σκετο ποτηρακι,χωρις αμορτισερ και φουστα,χωρις "τιμονι"και αντιβαρο,ΜΠΟΡΕΙ να τουμπαρει και να μετατραπει σε μονοβολο!
Μου εχει τυχει σε δοκιμη σε ενα απο καμια 25αρια φυσιγγια.
Εννοειται,παρατησα την ιδεα!
Αν ειναι κολλημένο πανω στην μαλλινοταπα,αλλαζουν τα πραγματα...
Ωστοσο,ακουγεται πλεονασμος να στησουμε ετσι ενα φυσιγγι.
Στην ουσια,καταργουμε την μαλλινη και τις γενικοτερες ιδιοτητες της,κρατωντας μονο την συμπεριφορα σε οτι αφορα την συμπιεσιμοτητα της.
Συνθετικη μαλλινη;;; σε πιο υλικό αναφέρεσαι ευχαριστώΠροσωπικα εχω σταματησει να αγοραζω μαλλινες ταπες εμποριου.Εχω τον αναλογο ζουμπα και κοβω απο φυλλο.Στο εμποριο υπαρχουν
εξερετικης ποιοτητας υλικα,ακομα και συνθετικα που εντικαθιστουν το αμορτισερ του κυαθιου.Πλαστικος εμφρακτηρας+συνθετικη (μαλλινη)
και επιμεταλωμενα σκαγια δινουν πολυ καλα αποτελεσματα.
Συνθετικη μαλλινη;;; σε πιο υλικό αναφέρεσαι ευχαριστώ
Ωραίο το κικς και το ούφο Αλέξανδρε! Και τα σταθερά του μπαικάλ είναι άψογα στα 40μ ο λαγός θα πάρει για πλάκα 15 σκάγια. Μανώλη δοκίμασε μάλλινη με σκάγια αντιμονίου αν θες μεγαλύτερη συγκέντρωση. Έμενα μου αρκεί και έτσι.
Το μικροτερο στρες που υφίστανται τα σκαγια κατα τη διελευση τους απο το τσοκ.
Εχουν λιγοτερες παραμορφωσεις και κοντυτερη ατρακτο.