gvp9000
Banned
Γιατί να μην επιτρέπεται ;Θα σου στειλω ονομα και διευθυνση σε ΠΜ..
Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να την ανεβασω στο φορουμ φιλε μου !!
Όποιος έχει σωστά υλικά ας του κάνουμε διαφήμηση ...
Γιατί να μην επιτρέπεται ;Θα σου στειλω ονομα και διευθυνση σε ΠΜ..
Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να την ανεβασω στο φορουμ φιλε μου !!
Αστο βρε φιλε !!! Φυλαγε τα ρουχα σου....λεει ο λαος μας....Γιατί να μην επιτρέπεται ;
Όποιος έχει σωστά υλικά ας του κάνουμε διαφήμηση ...
80€ η 1000 18χιλ είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια μια χαρά είναι 50ρικο 1200 και βγάζουν από όλες τις μεσοταπες τις ποιο σφιχτες ντουφεκιες.Πολυ ωραιο υλικο ( παντα κατα την γνωμη μου ) αυτο που αγορασα και εκοψα μαλλινες ταπες!!!
Ομοιογενες και οχι ιδιαιτερα ακριβο....25 ευρω το κιλο .
Με 50 ευρω και προχειρους υπολογισμους 1,5 μετρο χ40 εκατοστα βγαινουν 1200 μαλλινες ταπες....
Θα χαρισω σε φιλους....και θα βρουν και οι κληρονομοι....!!!!
View attachment 65394
View attachment 65395
View attachment 65396
View attachment 65397
Τράβα καθαρές φωτό ...δεν σφάζω εγώ.
Αν μπορείς μέτρα σκάγια.
Σπάσε την κόλλα.
Τσίμπα το feltro το 34αρι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχοΡε παιδιά έχουμε άποψη για το gorilla 34 con borra? Αν υπάρχει και καμιά αποτύπωση σε χαρτί με ***, **** ή ***** θα βοηθούσε. Ξέρουμε επίσης αν δουλεύει ικανοποιητικά στην υγρασία?
Πολύ καλόΤσίμπα το feltro το 34αρι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Ναι δουλεύει. Άμα το θες για φασσα με 2 άστρα δούλεψε το.Ρε παιδιά έχουμε άποψη για το gorilla 34 con borra? Αν υπάρχει και καμιά αποτύπωση σε χαρτί με ***, **** ή ***** θα βοηθούσε. Ξέρουμε επίσης αν δουλεύει ικανοποιητικά στην υγρασία?
Καλό ΕίναιΡε παιδιά έχουμε άποψη για το gorilla 34 con borra? Αν υπάρχει και καμιά αποτύπωση σε χαρτί με ***, **** ή ***** θα βοηθούσε. Ξέρουμε επίσης αν δουλεύει ικανοποιητικά στην υγρασία?
Τα gorilla τα έχω πολύ μπροστά σε σχέση με τα λαμπρο. Από λαμπρο θα προτιμούσα το κίτρινο διασπορας.Τσίμπα το feltro το 34αρι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Και εσύ τέκνον βρουτε? Από λαμπρο μόνο διασπορας (direct και κίτρινο)Πολύ καλό
Για μπεκάτσα για 2η τουφεκια στο δικανο το προσανατολιζω.. Με **** στα 25 μέτρα χοντρικά θα ανοίξει ικανοποιητικά(να καλύψει επιφάνεια 1x1) ή θα θελει *****?Ναι δουλεύει. Άμα το θες για φασσα με 2 άστρα δούλεψε το.
5 άστρα θέλει για μπεκατσα.Για μπεκάτσα για 2η τουφεκια στο δικανο το προσανατολιζω.. Με **** στα 25 μέτρα χοντρικά θα ανοίξει ικανοποιητικά(να καλύψει επιφάνεια 1x1) ή θα θελει *****?
Εγώ το ρίχνω για δεύτερο στα 3 άστρα.....δε δίνει το άνοιγμα που θέλεις σε αυτά τα μέτρα αλλά γύρω στα 70 εκατοστά.... και μέχρι τα 30 και κάτι είναι μια χαράΓια μπεκάτσα για 2η τουφεκια στο δικανο το προσανατολιζω.. Με **** στα 25 μέτρα χοντρικά θα ανοίξει ικανοποιητικά(να καλύψει επιφάνεια 1x1) ή θα θελει *****?
Για 2η τουφεκια εννοώ Κωστα5 άστρα θέλει για μπεκατσα.
1η τουφεκιά τι τσοκ/φυσιγγιο χρησιμοποιείς? Το άνοιγμα του gorilla con borra χοντρικά είναι όσο το λαμπρο το κίτρινο χοντρικά δλδ?Και το nsi το super felt είναι καλό και το mygra σε 34 γραμμάρια. Αλλά και το lampro feltro που δοκιμάσαμε με τον συγκυνηγο μου σε νούμερο 10 έδωσε γλυκιά τουφεκιά και καλή κατανομή