Πιο φθηνο ψησιμο,σχεδον ανυπαρκτη βρωμα και λερωμα και με συνεχως ελεγχoμενη θερμοκρασια...Υγραερίου ρε Τιτίκα?
Ιδανικες δηλαδη για πολη...
ΥΓ:Nord stream λεγεται αλλαξολαμπη...
Πιο φθηνο ψησιμο,σχεδον ανυπαρκτη βρωμα και λερωμα και με συνεχως ελεγχoμενη θερμοκρασια...Υγραερίου ρε Τιτίκα?
Φοβερά μηχανήματα όντως.Ψηνεις κοτόπουλο και βγαίνει με γεύση γαρίδας.Βαλε κάρβουνο να τρως σαν άνθρωπος.Πιο φθηνο ψησιμο,σχεδον ανυπαρκτη βρωμα και λερωμα και με συνεχως ελεγχoμενη θερμοκρασια...
Ιδανικες δηλαδη για πολη...
ΥΓ:Nord stream λεγεται αλλαξολαμπη...
Πετά και τα στήθια φασσας μέσα!!!Σήμερα βρηκα κατι μανιτάρια οπότε μπήκαν στο τηγάνι με πιπεριές ,ομελέτα .
Συνοδεία και κρασάκι μοσχάτο Τυρνάβου.
View attachment 62116
View attachment 62117
View attachment 62118
View attachment 62119
Ρε δεν πα να γαμ...οι καριόλεςΠετά και τα στήθια φασσας μέσα!!!
Ωραια χρωματαΣήμερα βρηκα κατι μανιτάρια οπότε μπήκαν στο τηγάνι με πιπεριές ,ομελέτα .
View attachment 62116
View attachment 62117
View attachment 62118
View attachment 62119
Για τίποτα ομελετες με πιπεριές και μανιτάρια και κρασο,είσαι μανούλα!Σήμερα βρηκα κατι μανιτάρια οπότε μπήκαν στο τηγάνι με πιπεριές ,ομελέτα .
View attachment 62116
View attachment 62117
View attachment 62118
View attachment 62119
Άντε πάλι!!Ρε δεν πα να γαμ...οι καριόλες
Ρε δεν πα να γαμ....Άντε πάλι!!
Πες μια καλή κουβέντα ρε γρουσουζη!
Θα σε βλέπουν και θ'αλλαζουν γεωγραφικό διαμέρισμα!
Διακρίνω και την πινελιά φρέσκου ελαιόλαδου στις φακές!Άσχετο πιάτο με κυνήγι, όμως νομίζω έχει την αξία του. Ρέγγα, φακές και πράσινες, φετινές χοντροελιές.
Ναι όπως ακριβώς το γράφεις. Εγώ δεν το ανέφερα.Διακρίνω και την πινελιά φρέσκου ελαιόλαδου στις φακές!
Άσχετο πιάτο με κυνήγι, όμως νομίζω έχει την αξία του. Ρέγγα, φακές και πράσινες, φετινές χοντροελιές.
Διακρίνω και την πινελιά φρέσκου ελαιόλαδου στις φακές!
...βασιλικό φαγητό Βασίλη...και όπως πρέπει...οι φακές ειναι σαλάτα ...έτσι πάει το λαδάκι!... ...ξέρεις να τρώς!......Ναι όπως ακριβώς το γράφεις. Εγώ δεν το ανέφερα.
Και κρεμμυδάκι στα 4...βασιλικό φαγητό Βασίλη...και όπως πρέπει...οι φακές ειναι σαλάτα ...έτσι πάει το λαδάκι!... ...ξέρεις να τρώς!......
Αφου ολη μερα τις λες καριολες!Πιο πιθανον να χουφτωσεις το βυζι της μπελουτσι απο στηθος φασσας ειναι παντως να το ξερεις
Εχουν βγαλει ανακοινωση οπου δειτε χιονισμενο κεφαλι στα τζουμερκα αλλαξτε δρομο