Τον πέθανες τώρα...Τι τα ήθελες τα κεριά...Κρασί κ Θεοδωρε!
Τον πέθανες τώρα...Τι τα ήθελες τα κεριά...Κρασί κ Θεοδωρε!
Α είσαι μερακλής μπράβο ωραίο φαγητό
Τέτοιες μαλακίες κάνουν μερικοί και θα πάθουμε και με τη γίδα ότι πάθαμε με το πρόβατο.Τώρα τελευταία έχει γίνει μόδα στους "καλούς" κύκλους η γίδα βραστή. Μέχρι και σε σικέ εστιατόρια π.χ. Λαγονήσι-μεριά βρίσκεις γίδα βραστή.
Ναι,βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας!Τέτοιες μαλακίες κάνουν μερικοί και θα πάθουμε και με τη γίδα ότι πάθαμε με το πρόβατο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ολονών τους βρώμαγε . Τους έλεγες για πρόβατο η γίδα και περνάνε την ξινή τους έκφραση
Τωρα μαθαν όλοι να τα τρώνε, το κάναμε και γκουρμέ και τρώμε όλη τη σαβούρα της Ισπανίας.
Εύχομαι να μην γίνει το ίδιο και με τα κοκκορια γιατί είναι σε έλλειψη και μετά την μαμησ@μεΤέτοιες μαλακίες κάνουν μερικοί και θα πάθουμε και με τη γίδα ότι πάθαμε με το πρόβατο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ολονών τους βρώμαγε . Τους έλεγες για πρόβατο η γίδα και περνάνε την ξινή τους έκφραση
Τωρα μαθαν όλοι να τα τρώνε, το κάναμε και γκουρμέ και τρώμε όλη τη σαβούρα της Ισπανίας.
Τι γράφω εγω ;Ναι,βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας!
Αφού εσύ τα γράφεις πρώτος ρε θείο!
Οταν τα πρωτοπηρα δεν προλαβαινα να παω τουαλετα. Ευτυχως δεν χρειαστηκε ξανα.Φίλε μου, τα παίρνω που τα παίρνω, τουλάχιστον να ευχαριστιέμαι το φαγητό.
Μπάουερ
Ελα ντε!....κι αυτό το ζυγουρι..Πως το τρώνε μερικοί.. Ίου! αηδία, τοξικό κάνει ρυτίδες...
Ελα ντε!
Αυτο κι αν δεν τρώγεται .
Μακριά βρωμάει εγώ όταν ψήνω προβατίνα η ζγουρ τους λέω μη τρώτε αυτό βρωμάει χα χαΕλα ντε!
Αυτο κι αν δεν τρώγεται .
Παλιόκρεατα.....προβατίνες...γίδες...ζυγούρια ......κι αυτό το ζυγουρι..Πως το τρώνε μερικοί.. Ίου! αηδία, τοξικό κάνει ρυτίδες...
Καλώς το παιδί!Σε πήραν τα ντουμάνια ;;;Παλιόκρεατα.....προβατίνες...γίδες...ζυγούρια ..
Πατσάδες...μακριά..