Μαγκάλια και Σούβλες

Τώρα τελευταία έχει γίνει μόδα στους "καλούς" κύκλους η γίδα βραστή. Μέχρι και σε σικέ εστιατόρια π.χ. Λαγονήσι-μεριά βρίσκεις γίδα βραστή.
Τέτοιες μαλακίες κάνουν μερικοί και θα πάθουμε και με τη γίδα ότι πάθαμε με το πρόβατο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ολονών τους βρώμαγε . Τους έλεγες για πρόβατο η γίδα και πέρνανε την ξινή τους έκφραση.
Τωρα μαθαν όλοι να τα τρώνε, το κάναμε και γκουρμέ και τρώμε όλη τη σαβούρα της Ισπανίας.

Last edited:
Τέτοιες μαλακίες κάνουν μερικοί και θα πάθουμε και με τη γίδα ότι πάθαμε με το πρόβατο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ολονών τους βρώμαγε . Τους έλεγες για πρόβατο η γίδα και περνάνε την ξινή τους έκφραση
Τωρα μαθαν όλοι να τα τρώνε, το κάναμε και γκουρμέ και τρώμε όλη τη σαβούρα της Ισπανίας.
Ναι,βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας!
Αφού εσύ τα γράφεις πρώτος ρε θείο!😡

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ολονών τους βρώμαγε . Τους έλεγες για πρόβατο η γίδα και περνάνε την ξινή τους έκφραση
Εύχομαι να μην γίνει το ίδιο και με τα κοκκορια γιατί είναι σε έλλειψη και μετά την μαμησ@με :confused::confused:

Ναι,βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας!
Αφού εσύ τα γράφεις πρώτος ρε θείο!😡
Τι γράφω εγω ;
Μάθανε όλοι πρωτευουσιάνοι και μη να τρώνε γιδοπρόβατο . Τι λες καλέ; φάτε το μοσχαράκι και το χοιρινό σας το ψαρονέφρι.
.yel.

........................................................................................................................................
Φίλε μου, τα παίρνω που τα παίρνω, τουλάχιστον να ευχαριστιέμαι το φαγητό.
Οταν τα πρωτοπηρα δεν προλαβαινα να παω τουαλετα. Ευτυχως δεν χρειαστηκε ξανα.

Καλώς το παιδί!Σε πήραν τα ντουμάνια ;;;
Κάτι μύρισε....δεν είμαι σίγουρος....με ένα ενάμιση κιλό ούτε στο ένα ρουθούνι δεν ήρθε...όταν λέμε ψήνουμε και έχει ντουμάνι ....
έχουμε καβάτζες σε αναμονή....
untitled-3.jpg
.my man.

Back