Κάνα χέλι εκεί στη καληβα δεν ψήνεται; Όλο λουκάνικα και πανσετες βλεπω
στην ωρα τους και αυτα...Κάνα χέλι εκεί στη καληβα δεν ψήνεται; Όλο λουκάνικα και πανσετες βλεπω
Λιγα ε ναι....έτσι για ενα ούζοκαι αυτα τα λιγα ψαρακια
tο μαγγαλι ειναι γουστο και μερακι....Το κάρβουνο με έχει κουράσει πολύ τώρα το έχω γυρίσει στο Γκάζι και έχω ησηχασει με τα ψυσηματα μια χαρά τα ψυνει
Νικόλα μήπως πρέπει να εκσυγχρονισουμε τα μαγγάλια μας ;tο μαγγαλι ειναι γουστο και μερακι....
με συνοδεια των απαιτουμενων νεκταρ...
φιλε ο ανθρωπος ειναι επιστημονας στο μαγγαλι.......Νικόλα μήπως πρέπει να εκσυγχρονισουμε τα μαγγάλια μας ;
Δεν νομίζω αυτός πρέπει να είναι Άραβας -Αιγυπτιος και μάλλον είναι δική του πατέντα που πρέπει να την ακολουθήσουμεφιλε ο ανθρωπος ειναι επιστημονας στο μαγγαλι.......
εχω τρελαθει.....πωλειται εξω;;;;;;
Τα παραψησες μικρέ τα ψάρια
Έτσι για την λιγούρα...
Μπααα Τεό πίστεψε με ήταν ζουμερότατα απλά ήθελα τραγανή την πετσούλαΤα παραψησες μικρέ τα ψάρια
Κρέας ωμό, ψάρι ψημένο!Τα παραψησες μικρέ τα ψάρια
Αυτη η κατασκευή υπάρχει στο youtube απο παλιά.Δεν νομίζω αυτός πρέπει να είναι Άραβας -Αιγυπτιος και μάλλον είναι δική του πατέντα που πρέπει να την ακολουθήσουμε
Δημήτρη έχεις το λινκ δεν το βρίσκω μου βγάζει μόνο ψησίματα στην σχάραΑυτη η κατασκευή υπάρχει στο youtube απο παλιά.
Αν ψάξετε θα την βρείτε.