Ο Βασίλης που έχει και την ταβέρνα το Έλατο είναι;
Ναι Παναγιώτη, ο αδελφός του Γιώργου που κυνηγάμε μαζί επάνω στο μαντρί.
Πάρα πολύ καλή προβατίνα!
Ο Βασίλης που έχει και την ταβέρνα το Έλατο είναι;
Στο κεφαλή μη γεμίσεις τα ψάχνα με σκάγιαΕχουμε ενα πετεινο που μου τον εχει βγαλει απο το αυγο η κλωσσα και ετσι τον προσεχω
Αλλα σημερα θα ναι η τεμευταια του
Αυτος πρεπει να την εχει δει κατι μεταξυ φασιανουνκαι γκραους δεν εξηγειται αλλιως
Ολες οι κοτες ξερουν την ωρα τους και πανε πισω στο κουμασι τους
Αυτος με κανει να τον τρεχω στα χωραφια γυρω απ το χωριο
Μολις πλησιασω κρυβεται ταχα να μην τον δω μεσα στα φασολια η στα χορτα γυρω απ τις ελιες και αμα παω να τον πλεζαρω χαμω πεταει ο πουστης παει καμια 20 μετρα και μετα τρεχει διχως αυριο πισω στα χωραφια
Ετοιμασα το .410 εβαλα και μια μαγκνουμ
Αμα ερθει θα γινει το τσουκαλι η νεα του τουριστικη ξαπλωστρα
Ε μα με εσκασε ο στησπου!
Παντα κεφαλι τους πετεινους ΝικοΣτο κεφαλή μη γεμίσεις τα ψάχνα με σκάγια
Ακομη στο περίμενε σ εχουν Γιώργο ;Φυσικά με συνοδεία μακαρονάδας και κρασιού.
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση γαμώ την σύνταξη μου μέσα....
Αστα Δημήτρη. Η κατάσταση είναι τραγική. Φτάσαμε να υπάρχει θέμα επιβίωσης. Και κατά τα άλλα μας παραμυθιάζουν ότι οι συντάξεις βγαίνουν το πολύ σε 4-5 μήνες. Ισως είμαστε συνταξιούχοι κατώτερου Θεού.Ακομη στο περίμενε σ εχουν Γιώργο ;
Έχω πει πολλές φορές ότι ο εγκέφαλος του Έλληνα και το λέω με στοιχεία και αποδεδειγμένα ,ότι στα 2 χρόνια κάνει format.Αστα Δημήτρη. Η κατάσταση είναι τραγική. Φτάσαμε να υπάρχει θέμα επιβίωσης. Και κατά τα άλλα μας παραμυθιάζουν ότι οι συντάξεις βγαίνουν το πολύ σε 4-5 μήνες. Ισως είμαστε συνταξιούχοι κατώτερου Θεού.
Έλα, σε λίγο ακολουθώ!
Τιιι πίνεις??
SyrahΤιιι πίνεις??
Ωραίος!!!Αγριογούρουνο απ τα χεράκια μου
Δύο σε εναΩραίος!!!
Κυνηγημένο ή μαγειρεμένο ή και τα δυό;
Άλλαξε χάπι δε κάνει αυτόΑγαπητοί σύντροφοι, χρειάζομαι τα φώτα σας. Επειδή με το καινούριο μου χάπι, το lipopen, η χολιστερίνη μου έχει πέσει πολύ χαμηλά, ψάχνω εναγωνίως να βρω, καλό κλέφτικο, εξοχικό. Ρουμελιώτικο. Με την μπόλια γύρω γύρω. Βοηθήστε με τον νηστικό!