Τι πουρέ ρε παλικάρι μου?Ρεπό σημαίας σήμερα και έχοντας χρόνο...σουτζουκάκια με πουρέ.
View attachment 80303
Χαλάς τις πατάτες!
Ακριβηνε τόσο πολύ το λάδι?
Τι πουρέ ρε παλικάρι μου?Ρεπό σημαίας σήμερα και έχοντας χρόνο...σουτζουκάκια με πουρέ.
View attachment 80303
Με 40 στρέμματα ελιές λες να έχω θέμα...?Τι πουρέ ρε παλικάρι μου?
Χαλάς τις πατάτες!
Ακριβηνε τόσο πολύ το λάδι?
Δεν ξέρω αν έχεις παραγωγή ρε μαστορη!!Με 40 στρέμματα ελιές λες να έχω θέμα...?
Μάθετε να τρώτε ρε... έχει μαλλιασει η γλώσσα μου
Εσύ με 900 χοληστερίνη μόνο το πιρούνι μπορείς να γλύψεις.Θες και πατάτες τηγανητές...Δεν ξέρω αν έχεις παραγωγή ρε μαστορη!!
Ότι τώρα μας δείχνεις πως τρώμε καλά??
Μήπως τραπέζωσες και κάνα παλικάρι?Ρεπό σημαίας σήμερα και έχοντας χρόνο...σουτζουκάκια με πουρέ.
View attachment 80303
Αφού σπάσαμε έκατσα να το φτιάξω.Μήπως τραπέζωσες και κάνα παλικάρι?
Δεν έχω τόσο ρε πουλάκι μου!Εσύ με 900 χοληστερίνη μόνο το πιρούνι μπορείς να γλύψεις.Θες και πατάτες τηγανητές...
Τότε γιατί έκανες το παπί στην ψαροταβέρνα?Δεν έχω τόσο ρε πουλάκι μου!
130 έχω!
Βεβαίως και τηγανιτές!
Τι είμαι, νοσηλευόμενος?
Σιγά μην φάω και κολοκύθια με καρότα νεροβραστα κι ανάλατα!
Έπαιρνα αντιβίωση για το κωλοδοντο!Τότε γιατί έκανες το παπί στην ψαροταβέρνα?
Χαρά στην γυναίκα που θα σε πάρει. Τα κάνεις όλα και συμφέρεις.Με 40 στρέμματα ελιές λες να έχω θέμα...?
Μάθετε να τρώτε ρε... έχει μαλλιασει η γλώσσα μου
Κατάλαβες Λαυρεντη είδες τι έγραψε εΜήπως τραπέζωσες και κάνα παλικάρι?
Κατάλαβες Λαυρεντη είδες τι έγραψε ε
Πουστης απο κούνια
Όταν λέω εγώ
Τι 10.000...ψιλικατζιδικο είμαι... βάλε!Φήμες θέλουν να έχει κάβα 10.000 φυσίγγια
Και γιατί αγοράζεις πυρκαλ?...τι θα τα κάνεις 4000? Αυτά δεν τα έχω ρίξει ποτέ....για φέρε μια κούτα να δω πως πανε...δεν θα πάθεις τίποτα άμα σου μείνουν 3.750Τι 10.000...ψιλικατζιδικο είμαι... βάλε!
Μόνο τα Maionchi είναι 4.000.
Είναι σπιτίσια βρε ή τα πήρες σε κανένα οινομαγειρειο και μας τα μοστράρεις;Ρεπό σημαίας σήμερα και έχοντας χρόνο...σουτζουκάκια με πουρέ.
View attachment 80303
Είσαι σίγουρος ότι στην κούτα που σου έφερα έχει φυσίγγια μέσα
Καλύτερα να του έβαζες λουκάνικα!Είσαι σίγουρος ότι στην κούτα που σου έφερα έχει φυσίγγια μέσα