Μαγκάλια και Σούβλες

Βλέπω τα καλαμάκια συνέχεια πάνε και έρχονται.
Δοκίμασε να πάρεις καμιά φορά χοιρινή σπάλα να την κόψεις σχετικά χοντρά κομμάτια μαζί με ντομάτα κρεμμύδι και πιπεριά.κομματι κρέας και λαχανικό.Θα γλύφεις τα δάχτυλα σου.
Το έχω δοκιμάσει στην γάστρα,,,, 😉
 
Βλέπω τα καλαμάκια συνέχεια πάνε και έρχονται.
Δοκίμασε να πάρεις καμιά φορά χοιρινή σπάλα να την κόψεις σχετικά χοντρά κομμάτια μαζί με ντομάτα κρεμμύδι και πιπεριά.κομματι κρέας και λαχανικό.Θα γλύφεις τα δάχτυλα σου.
Με πρόλαβες Κώστα. Ότι ήθελα να γράψω στον Αντρέα, αφού του αρέσει τόσο πολύ η τσίκνοκατάσταση γιατί δεν παίρνει το κρέας και να φτιάχνει μόνος του τα σουβλάκια. Θα είναι σίγουρα πιο νόστιμα.
 
Το έχω δοκιμάσει στην γάστρα,,,, 😉
Με πρόλαβες Κώστα. Ότι ήθελα να γράψω στον Αντρέα, αφού του αρέσει τόσο πολύ η τσίκνοκατάσταση γιατί δεν παίρνει το κρέας και να φτιάχνει μόνος του τα σουβλάκια. Θα είναι σίγουρα πιο νόστιμα.
Στο κάρβουνο είναι απλά απίστευτα.Το λέω και μου τρέχουν τα σάλια πραγματικά.
Screenshot_2024-09-07-16-56-55-324_com.miui.gallery.jpg
 

Τα πρώτα που μάζεψα αυτές της μέρες .
Δεν μπήκα καν καταψυξη
ωραιος ΜΕΖΕΣΣΣΣΣ καλοφαγοταααα ,,τα ορτυκια στο καρβουνο τα γουσταρο πωληηηη,,,να τα βγαζης με λιγο αιματακι πανωτους να μην στεγνωνουννν ;) ;) bbq2
 
για να μη στεγνωνει το ορτικη εκτος αλατι πιπερι μετα το περνας απο τριμενη φρυγανια το βαζεις σε δυνατη φωτια λιωνει το λυπος που εχει και το μαζεβει η φριγανια κανει κρυστα η φριγανια και απο μεσα ειναι σα καπνιστο μπεικον.....
απο τους ωραιοτερους κηνηγετικους μεζεδες
 
Το καλύτερο είναι να τα βάζουμε στην φωτιά ολόκληρα και όχι ανοιγμένα. Έτσι μένουν περισσότερο ζουμερά. Λίγο αλατοπίπερο απ έξω και λίγο μέσα στην κοιλιά και γίνονται λουκούμι. Ούτως ή άλλως, είναι τόσο μικρό το κορμάκι τους που γίνονται σε 10 λεπτά.
 
Back
Top