Μαγκάλια και Σούβλες

Μια χαρά είναι και πιο υγιηνο ψήσιμο ,ιδίως για λίγα άτομα που μα ανάβεις φωτιά, εγώ έχω μια με δύο σχάρες και τις πας πάνω κάτω.Φυσικα δεν είναι για προβατίνα.
Μωρέ αν δεν ανάψει το κάρβουνο… 😂😂
Έχω 2 ηλεκτρικές γιατί αν ανάψω κάρβουνα στο διαμέρισμα θα μαζέψουν υπογραφές να με διώξουν !!!

Που καταντήσαμε !!!! Που;;;

Ένα μεγάλο Σάββατο μας είχε κάτσει μια στραβή τελευταία στιγμή και καταλήξαμε στο σπίτι του μπατζανάκη να ψήσουμε καλαμάκια. Βγάζει μια τέτοια και καθόμασταν από πάνω και τα λέγαμε. Είχε περάσει 1 ώρα που τα λέγαμε και ακόμα δεν ήταν έτοιμα. Νομίζω χάνουν την αγωγιμότητα τους τα μέταλλα με τον χρόνο και δεν έχουν απόδοση.

Ένα μεγάλο Σάββατο μας είχε κάτσει μια στραβή τελευταία στιγμή και καταλήξαμε στο σπίτι του μπατζανάκη να ψήσουμε καλαμάκια. Βγάζει μια τέτοια και καθόμασταν από πάνω και τα λέγαμε. Είχε περάσει 1 ώρα που τα λέγαμε και ακόμα δεν ήταν έτοιμα. Νομίζω χάνουν την αγωγιμότητα τους τα μέταλλα με τον χρόνο και δεν έχουν απόδοση.
Μετά από καιρό καίγονται οι βάσεις που κρατάνε την αντίσταση και την πετάς δεν αξίζει να ασχοληθείς. Αυτή είναι η τέταρτη που αλλάζω.. Έχω και μια ακόμα με πλάκα αλλά δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα..

Μετά από καιρό καίγονται οι βάσεις που κρατάνε την αντίσταση και την πετάς δεν αξίζει να ασχοληθείς. Αυτή είναι η τέταρτη που αλλάζω.. Έχω και μια ακόμα με πλάκα αλλά δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα..
Κατάντια. Σε λίγο θα σε δούμε και με Air fryer όπως πάει.

Να σουν κοντα μα σου φτιαξω ενα rocket stove να το χεις 15 χρονια να ψηνεια οτι θες σε τηγανι γκριλ με λιγα κλαρακια και να το χαιρεσαι(οχι σαν το καρβουνο) αλλα πολυ καλυτερα απο αυτο

Εχει κάπνο αλλα εαν βαζει ξερα μεσα καμια σχεση με κανονικη ψησταρια

Ανετα ψηνεις σε μπαλκονι

Ολο δουλεια δεν γινεται
Ειδικα κυριακες
Οποταν μετα το πρωινο κυνηγι τωρα εχει ψησιμο για τα γενεθλια των βαφτιστηρων μου
Και ο μεζες διπλα για τους ψηστες

Attachments

• IMG_4903.jpeg
    IMG_4903.jpeg
    639,4 KB · Προβολές: 54
  • IMG_4904.jpeg
    IMG_4904.jpeg
    737,1 KB · Προβολές: 54
Να σουν κοντα μα σου φτιαξω ενα rocket stove να το χεις 15 χρονια να ψηνεια οτι θες σε τηγανι γκριλ με λιγα κλαρακια και να το χαιρεσαι(οχι σαν το καρβουνο) αλλα πολυ καλυτερα απο αυτο

Εχει κάπνο αλλα εαν βαζει ξερα μεσα καμια σχεση με κανονικη ψησταρια

Ανετα ψηνεις σε μπαλκονι
Ένα τέτοιο καλό μου ακούγεται !!!

Ολο δουλεια δεν γινεται
Ειδικα κυριακες
Οποταν μετα το πρωινο κυνηγι τωρα εχει ψησιμο για τα γενεθλια των βαφτιστηρων μου
Και ο μεζες διπλα για τους ψηστες
Αν σε ήξερα νωρίτερα και είμασταν και κοντά θα σε έκανα κουμπάρο!! Μερακλίδικα πράγματα!!!!

Back