Μαγκάλια και Σούβλες

Όσες μπεκάτσες έχω φάει στα κάρβουνα αλλά και τσίχλες ήταν σόλες και όλοι έλεγαν ότι ήταν λουκούμι και αναγκάστηκα στο τραπέζι να συμφωνήσω ότι οι σόλες ήταν λουκούμια γιατί θα παρεξηγούνταν οι μισοί. Στην Ελλάδα τα πάντα κρίνονται με το συναίσθημα.
Θαλή δεν νομίζω ότι υπάρχει κυνήγι που θα το ψήσεις στα κάρβουνα και θα είναι μαλακό. Αυτή η απαίτηση πάλι, να τρώμε άγριο κρέας και να είναι μαλακό, εγώ δεν την καταλαβαίνω. Μαλακά κρέατα, ειδικά στα κάρβουνα είναι τα σταβλίσια και τα σιτεμένα ή τα κοτόπουλα ορνιθοτροφείου. Για μένα η γεύση είναι που μετράει. Αλλιώς κατσαρόλα.

Θαλή δεν νομίζω ότι υπάρχει κυνήγι που θα το ψήσεις στα κάρβουνα και θα είναι μαλακό. Αυτή η απαίτηση πάλι, να τρώμε άγριο κρέας και να είναι μαλακό, εγώ δεν την καταλαβαίνω. Μαλακά κρέατα, ειδικά στα κάρβουνα είναι τα σταβλίσια και τα σιτεμένα ή τα κοτόπουλα ορνιθοτροφείου. Για μένα η γεύση είναι που μετράει. Αλλιώς κατσαρόλα.
Συμφωνώ 100%.

Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα.

Μωρέ αν δεν ανάψει το κάρβουνο… 😂😂
Έχω 2 ηλεκτρικές γιατί αν ανάψω κάρβουνα στο διαμέρισμα θα μαζέψουν υπογραφές να με διώξουν !!!
Εμένα δεν πρόλαβαν να με διώξουν έφυγα μόνος μου :p
και επέστρεψα πάλι στην μονοκατοικία hippo
Οχτώ χρόνια πρέπει να τσικνισα αρκετές μπουγαδες και ευγενή ρουθούνια του Χαλανδρίου .yel.

Οχτώ χρόνια πρέπει να τσικνισα αρκετές μπουγαδες και ευγενή ρουθούνια του Χαλανδρίου .yel.
Φαντάζομαι χαρές που θα κάνανε όλοι στην πολυκατοικία που σε ξαναείδαν!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν...τι πιο ωραίο από από ένα φρεσκοπλυμένο μπλουζάκι με άρωμα προβατίνας !!! 😂 Δεν μπορώ να τους καταλάβω μερικούς!!! 😂

Φαντάζομαι χαρές που θα κάνανε όλοι στην πολυκατοικία που σε ξαναείδαν!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν...τι πιο ωραίο από από ένα φρεσκοπλυμένο μπλουζάκι με άρωμα προβατίνας !!! 😂 Δεν μπορώ να τους καταλάβω μερικούς!!! 😂
Το καλύτερο καψόνι είναι ψήσιμο τσιπούρας ιχθυοτροφειου στο μπαλκονι
με 6-7 μποφωρ αέρα
και απέναντι σου ο γείτονας να είναι μεγάλο στέλεχος ναυτιλιακής
και να έχει καλεσμένους το σιναφι του κουστούμια γραβάτες κτλ
Επισης να σε βλέπουν στην ευγενή γειτονιά των ΒΠ με παραλλαγές λασπωμενες γαλότσες και κατά την διαδρομή για το σπίτι να φεύγουν πούπουλα από τσιχλοκοτσυφα .yelling.

Το καλύτερο καψόνι είναι ψήσιμο τσιπούρας ιχθυοτροφειου στο μπαλκονι
με 6-7 μποφωρ αέρα
και απέναντι σου ο γείτονας να είναι μεγάλο στέλεχος ναυτιλιακής
και να έχει καλεσμένους το σιναφι του κουστούμια γραβάτες κτλ
Επισης να σε βλέπουν στην ευγενή γειτονιά των ΒΠ με παραλλαγές λασπωμενες γαλότσες και κατά την διαδρομή για το σπίτι να φεύγουν πούπουλα από τσιχλοκοτσυφα .yelling.

To ζω κάθε φορά που γυρίζω από κυνήγι, όχι με γαλότσα αλλά με αρβυλο full λάσπη με γαρνιτούρα φτερά και πούπουλα.. 😂 😂

Το πατρικό μου είναι σε πολυκατοικία. Το κάρβουνο δεν το ντράπηκα ποτέ😁. Πάντα ψησταριά στην βεράντα και το ντουμάνι σύννεφο. Βέβαια δε θα ξεχάσω μια φορά που είχα ανάψει την ψησταριά και ήρθε μία γειτόνισσα από απέναντι πολυκατοικία να μου πει ότι βγαίνει καπνός από την βεράντα μου. Της εξήγησα και όλα καλά 🤣🤣🤣

Το πατρικό μου είναι σε πολυκατοικία. Το κάρβουνο δεν το ντράπηκα ποτέ😁. Πάντα ψησταριά στην βεράντα και το ντουμάνι σύννεφο. Βέβαια δε θα ξεχάσω μια φορά που είχα ανάψει την ψησταριά και ήρθε μία γειτόνισσα από απέναντι πολυκατοικία να μου πει ότι βγαίνει καπνός από την βεράντα μου. Της εξήγησα και όλα καλά 🤣🤣🤣
Γιατί να μην έχω τέτοιους γείτονες;;;;!!!!!!!

Γιορταρα μερα σπιτι μου
Γενεθλια και ονομαστικη γιορτη του μικρου μου γιου
Κυνηγι δεν ειχε φυσικα
Εκκλησια το πρωι να κανουμε την γιορτη

Ακολουθως οικογενειακη γιορτη
Περιμενω τον κουμπαρο να ερθει να περασουμε ομορφα και φυσικα να πουμε για κυνηγια

Η σουβλα Λυσιωτικη μπηκε πανω
Το μενου εχει και τις τελευταιες 4 περδικες που ειχα σε συνταγη ροστο

Το κρεας εχει χωρισει απο τα κοκκαλα

Να μας ερθει η φετινη σεζον με το καλο

Μενουν μερικες τσιχλες να γινουν και ειμαστε ετοιμοι

Στην υγεια μας ολους και χρονια πολλα

Attachments

• IMG_5368.jpeg
    IMG_5368.jpeg
    469,4 KB · Προβολές: 40
  • IMG_5340.jpeg
    IMG_5340.jpeg