Θαλή δεν νομίζω ότι υπάρχει κυνήγι που θα το ψήσεις στα κάρβουνα και θα είναι μαλακό. Αυτή η απαίτηση πάλι, να τρώμε άγριο κρέας και να είναι μαλακό, εγώ δεν την καταλαβαίνω. Μαλακά κρέατα, ειδικά στα κάρβουνα είναι τα σταβλίσια και τα σιτεμένα ή τα κοτόπουλα ορνιθοτροφείου. Για μένα η γεύση είναι που μετράει. Αλλιώς κατσαρόλα.Όσες μπεκάτσες έχω φάει στα κάρβουνα αλλά και τσίχλες ήταν σόλες και όλοι έλεγαν ότι ήταν λουκούμι και αναγκάστηκα στο τραπέζι να συμφωνήσω ότι οι σόλες ήταν λουκούμια γιατί θα παρεξηγούνταν οι μισοί. Στην Ελλάδα τα πάντα κρίνονται με το συναίσθημα.