Κι εγώ δεν το πλένω. Φροντίζω να μην ακουμπήσει σε τίποτα πλην του μπωλ αφού το βγάλω απ' το χασαποχαρτο και βέβαια πλύσιμο τα χέρια μετά την κάθε φορά που θα το πιάσω. Και γενικά ότι έρθει επαφή μαζί του πλύσιμο άμεσα. Το ίδιο κάνω και με τα αυγά.Βασιλη εχω την εντυπωση πως το κοτοπουλο ειδικα σε παιδακια δεν πρεπει να πλενεται.
Και ειδικά τα αυγά δεν πρέπει να πλένονται γιατί περνάνε τα μικρόβια μέσω των πόρων στο εσωτερικό του αυγού.Κι εγώ δεν το πλένω. Φροντίζω να μην ακουμπήσει σε τίποτα πλην του μπωλ αφού το βγάλω απ' το χασαποχαρτο και βέβαια πλύσιμο τα χέρια μετά την κάθε φορά που θα το πιάσω. Και γενικά ότι έρθει επαφή μαζί του πλύσιμο άμεσα. Το ίδιο κάνω και με τα αυγά.
Το πλύσιμο του κοτόπουλου ή των αυγών αποφεύγεται για να μην διασπαρθουν βακτήρια απ' το κοτόπουλο στο νεροχύτη κλπ κλπ που μπορεί μετά να μας μολύνουν
Τελικά αυτη η προβατίνα παει με όλα . Τι κοτόπουλα,τι μπριζόλες ,τι μπιφτέκια,,,,,,όλα τα συνοδεύει .https://aples.gr/kotopoulo-paidakia-sxara/
Μόλις ετοίμασα λίγα παϊδάκια κοτόπουλο με την αγαπημένη μου μαρινάδα, θα συνοδέψουν και λίγη προβατίνα.
Το βράδυ η υπόλοιπη προβατίνα μαζί με λίγες χοιρινές μπριζόλες
steak
Να είσαι καλά ρε Νίκο, υγεία πάντα!και του χρονου με ΥΓΕΙΑ......
ολοι μαζι και του χρονου με υγεια....Να είσαι καλά ρε Νίκο, υγεία πάντα!
Δν έχεις θέμα εσύ Νικόλα...ολοι μαζι και του χρονου με υγεια....
να ξανατσικνηστουμε κυριακο
αυριο το μεσημερι να δειςςςςςςςςςςςΔν έχεις θέμα εσύ Νικόλα...
Κάθε μέρα τσικνοπέμπτη κάνεις...