εγω ημουνα φιλαρακιΝίκο σε ηδα σε αμερικανικά κανάλια σήμερα με το Κυριάκο ήσουν εσύ ;η κάποιος που σου έμοιαζε
Άντε ρε Κωστή βάλε μπροστά τα μαγγαλια να καπνίσουν τους ιούς και τους βρουβοφαγουςΆντε γιατί όταν ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ έχουμε θέματα.... ....η ψειτούρα θα συνοδευτεί με κράσο ροζέ...
Πολύ τεμπέλιασε η ψησταριά τελευταία...
View attachment 10605
View attachment 10606
Κάνω και Delivery αν θέλετε.....bike
Δώσε φωτιές παιδάκι μου....να φτάσει η καπνούρα ως την Ζαχάρω...Άντε ρε Κωστή βάλε μπροστά τα μαγγαλια να καπνίσουν τους ιούς και τους βρουβοφαγους
Αύριο είναι η σειρά μου
Αν αυτός ο πλάτανος Σάκη είναι 200 ετών τότε δίπλα μου στο κτήμα έχω ένα θεόρατο πλάτανο...εκείνος τότε θα'ναι 500 ετών αν τν δεις...και το μεσημεριανομας μενου 2 τσυπουρες με μπουγιουρτη και ψιμενω ψωμακι και κρασακι μπρωστα στο σπιτιμου με τον γεροπλατανο 200 ετωνarchaeologist career salary
μπραβω ρε νικολαααα ασε να τους παιρνουν τα ντουμανια απο απεναντι απο τα κοψιδιααα,,λες να σας απαγορευσουνε να ψηνεται και τα χοιρινα ετσι μπραβω καντεντους ψιχολογικο πολεμο και στα στομαχιατουςςςς,,,,και παλι μπραβω νικολα που αφιερωνεσται με ολη την καρδιασας στο εργο που κανεταιτο μαγγαλι μαγγαλι