DUCK NIK
Banned
πολυχρονος και παντα τετοια γουστα.........
πολυχρονος και παντα τετοια γουστα.........
γιασου ρε νικολαααα με την παρεασουυυυ, παντα τετειααα,, και εγω σημερα με ενα φιλαρακιμου πιασαμε θαλασσα σε ενα ταβερνακι ενως φιλουμας, τελικα φωτο δεν πρωλαβα να βγαλω διωτι τα χλαπακιασαμε και μετα ηταν αργααααα,,,,το μενου σκουμπρι καπνιστω,σαγανακια διαφωρα,,χταποδακι κτλ κτλ παντως πηραμε γευσης θαλασινες και οχι μωνο μιας και ειχε η παραλια πωλες γοργονεςςςςςς
και φυσικα συνοδεια απο μια καλη τηγανια πατατες .....
αυτες τρωγονται οι γλυφονται ;;;γιασου ρε νικολαααα με την παρεασουυυυ, παντα τετειααα,, και εγω σημερα με ενα φιλαρακιμου πιασαμε θαλασσα σε ενα ταβερνακι ενως φιλουμας, τελικα φωτο δεν πρωλαβα να βγαλω διωτι τα χλαπακιασαμε και μετα ηταν αργααααα,,,,το μενου σκουμπρι καπνιστω,σαγανακια διαφωρα,,χταποδακι κτλ κτλ παντως πηραμε γευσης θαλασινες και οχι μωνο μιας και ειχε η παραλια πωλες γοργονεςςςςςς
επεστρεψενννννννΟ Νικολας που χαθηκε ρε παιδια ? think
Αυτο το μηχανημα πρεπει να ψηνει με φλογοβολο
επεστρεψεννννννν
αντε ξανα ζεστα και ψηταααααα
Άιντε να πάρουν φωτιά τα μαγγαλια και οι σούβλες fgrfgrfgrεπεστρεψεννννννν
αντε ξανα ζεστα και ψηταααααα
Ειδες ο φιδες τι κανειΆιντε να πάρουν φωτιά τα μαγγαλια και οι σούβλες fgrfgrfgr
Μαμησετα Πατρίδα μεγάλη πίκραΕιδες ο φιδες τι κανει
Ξεκινα τωρα με προσοχη!Βαλε μισο κιλο παστο με μια καρτελα αυγα σημεραΜαμησετα Πατρίδα μεγάλη πίκρα
Καλώς τα φρέσκα .τραχανα με ζιγουρι....
πρωτη φορα δοκιμασα, στην καλυβα το μαγειρεψε ο φιλος και εξεσιος μαγειρας πασχαλης
σιγοβρασε στην σομπα και......
καβουρμα εχω οπως παντα στο ψηγειοΚαλώς τα φρέσκα .
Απο καβουρμά πως τα πας ;
Εγω φίλε μια από τις μέρες αυτές θα μαγειρέψω φάσσες με τραχανά κοκκινιστό και φυσικά με καυτερό μέσα.Μου τη βαρεσε να το δοκιμάσω κι αυτο.