ωραιοςςςς αντικρηστο γουρουνιιιιΚοντοσούβλι προβατίνα δεν έχουμε
αλλά και με το γρν θα βολευτουμε![]()
Μόλις ξεκίνησε τις γυροβολιες και λογικά μέχρι τις 21.00 θα είμαστε κομπλέ
View attachment 18633

ωραιοςςςς αντικρηστο γουρουνιιιιΚοντοσούβλι προβατίνα δεν έχουμε
View attachment 18633
Και αλλά δέκα για την χώνεψη γίνεσαι ντιρλα πάς για ύπνο πάει πέρασε μια μέρα καραντινας ακόμαΈνα δυο τσίπουρα για την όρεξη.
Τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό; Ιδιοκατασκευή;Κοντοσούβλι προβατίνα δεν έχουμε
View attachment 18633
Τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό; Ιδιοκατασκευή;
Ωραία πατέντα!!! Κάνε μας παρουσίαση.
Ολικο μηκος Πατριδα?
Το εχω τρια χρονια και ψηνει τα παντα απο κοντοσουβλι ολοκληρο κοτοπουλο μεχρι και μπουτακι αρνιου κατσικιου εχω ψησει
Δεν βγαζει καπνο την ωρα του ψησιματος γιατι το λιπος πεφτει επανω στην σκαφι και με το νερο που βαζεις μεσα ειναι κομπλε
Απλα θελει δυνατη φωτια στο τζακι και υπολογιζεις γυρω 3,5-4 ωρες μεχρι να ψηθει το κρεας
Βεβαια μπορει να αφαιρεσεις το σκαφακι και να ψησεις κατευθειαν με θρακα αρκει να βαλεις στηριγματα στην σουβλα
Τιμη γυρω στα 50 ευρω
Γυρω στους 70 ποντουςΟλικο μηκος Πατριδα?
Μπομπα ειναι,ποσα κιλα ψοφιμι παιρνει επανω?Γυρω στους 70 ποντους![]()
Αν ειναι απο χασαπη υπολογισε γυρω στα τρια εως τεσσερα το πολυ γιατι μετα ζοριζεται το μηχανακι της σουβλαςΜπομπα ειναι,ποσα κιλα ψοφιμι παιρνει επανω?
Την έχω και εγώ ~3 χρόνια. Μια χαρά.
Το εχω τρια χρονια και ψηνει τα παντα απο κοντοσουβλι ολοκληρο κοτοπουλο μεχρι και μπουτακι αρνιου κατσικιου εχω ψησει
Δεν βγαζει καπνο την ωρα του ψησιματος γιατι το λιπος πεφτει επανω στην σκαφι και με το νερο που βαζεις μεσα ειναι κομπλε
Απλα θελει δυνατη φωτια στο τζακι και υπολογιζεις γυρω 3,5-4 ωρες μεχρι να ψηθει το κρεας
Βεβαια μπορει να αφαιρεσεις το σκαφακι και να ψησεις κατευθειαν με θρακα αρκει να βαλεις στηριγματα στην σουβλα
Τιμη γυρω στα 50 ευρω
Αστην εσύ. ..Δεν χωράει η προβατίνα.Μπομπα ειναι,ποσα κιλα ψοφιμι παιρνει επανω?
Αυτα ειναι γουστα
Ποπο φιλε κορονοιο με γαστρεντεριτιδα να εχεις αυτος σου ανοιγει την ωρεξη γνησιος καλοφαγας και τι δε κανει απο βραστο στη χυτρα τανκς που εχει μεχρι στρουθοκαμηλοΑυτα ειναι γουστα
Ειναι και δυνατο μαχαιρι και ποτηριΠοπο φιλε κορονοιο με γαστρεντεριτιδα να εχεις αυτος σου ανοιγει την ωρεξη γνησιος καλοφαγας και τι δε κανει απο βραστο στη χυτρα τανκς που εχει μεχρι στρουθοκαμηλο
Ωραίος και η CAN-AM επίσης πίσω του.Αυτα ειναι γουστα