οχι ρε φιλε και είμαι νηστικός ολη μέρα ...
Το είπες και το έκανες ρε θηριο!!!! Το γονατισες....
Τι να σου κάνω ρε γαμω τις απαγόρευσειςοχι ρε φιλε και είμαι νηστικός ολη μέρα ...![]()
Ας τα Αδερφέ σήμερα από το πρωί μου χάλασε η διάθεση στην δουλειά με έναν σαλιγκαροφαγο επισκέπτη και φίλο του Εργοδότη μουΤο είπες και το έκανες ρε θηριο!!!! Το γονατισες....
Τι έχεις ρίξει πάνω από τα σπαράγγια ρε Πατρίδα...Βαλβολινες??Σε παρόμοιο κλίμα και εδώ με κρεατικά, κρασί και σπαραγγοομελετα... View attachment 25783
View attachment 25781
Κρέμα μπαλσαμικου υποθέτω!Τι έχεις ρίξει πάνω από τα σπαράγγια ρε Πατρίδα...Βαλβολινες??
Τι έχεις ρίξει πάνω από τα σπαράγγια ρε Πατρίδα...Βαλβολινες??
Κρέμα μπαλσαμικου υποθέτω!
Πονηρουλη....Είχα και παρέα...
Σάκη ένα μεσημεριανό τρίωρο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας και στον Κηφισόκαλες η μασεςςς φιλαριακιαμουυυυυ,,αλα θελουνεεε και καυσηςςςςςστα μπαλκονια και στης βεραντεςςςς η καυσης δεν πιανουνννννν
![]()
ΠΟΤΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑ ΦΙΛΕΜΟΥΥΥ για μια πιω ωμορφη ζωηηηηηη,,ωντος μας εχουνε διαμελισηηηη η καταδικασηηη ,ωπιως ειναι τελικα και μπωρη και ζηηηηηηηηηη στην υπευθρωωω ειναι ΚΟΛΟΦΑΔΡΩςςςςςςςΣάκη ένα μεσημεριανό τρίωρο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας και στον Κηφισό
κάις άμεσα μέχρι και καταλύτες
Τι να το κάνεις αν δεν είσαι τυχερός να ζεις εκτός αστικών κέντρων
είσαι καταδικασμένος
Άτιμη καταδίκη
Ω ρε φέρμα ο μικρός!!!Η προετοιμασία View attachment 25806
View attachment 25804
Η εκτέλεση
View attachment 25805
Και η απόλαυση
View attachment 25807
με την καλύτερη παρέα.
View attachment 25808
Μας καθάρισες σαν αυγά τώρα...Ευγενική χορηγία ενός φίλου...
View attachment 25922
...και επειδή η κυρία ήταν αυγωμένη, μέχρι να ψηθεί, ένα παγωμένο τσιπουράκι συνόδευσε το μεζέ...
View attachment 25924
Σε ευχαριστώ Λάμπρο, αυτό είναι για μένα, μετά την οικογένεια, το μοναδικό που αξίζει στη ζωή...ωραίους φίλους έχεις παντελή.... μπράβο σού