Εχεις δίκιο, εγώ ξέρω μόνο ένα άτομο, στο Λεβίδι που έκανε (κάνει?) τριπλή απόσταξη και το προπουλούσε - δηλ. έπερνε τηλέφωνο τους γνωστούς του και τους ρώταγε αν και πόσο θέλουν. Πήγαινες εκεί, δοκίμαζες το διπλοαποσταγμένο και αν σου άρεσε το 'περνες και έφευγες. Αλλοιώς περίμενες μερικές ωρίτσες μέχρι να βγεί το τρίτο κάμα, δοκίμαζες το παλιό, έφερνε και μεζέδες και μέχρι να βγεί το τριτόκαμα, ήσουν πίτα!Ναι ,ειναι λίγοι αυτοί που κάνουν τριπλή απόσταξη.
Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πονοκέφαλο απο τριπλο-αποσταγμένο. Από κάτι σπιτικά τσίπουρα συγγενών όμως παρ' ολίγον να τυφλωθώ

Εδώ στο Βερολίνο αγοράζω συνήθως τσιπουρο μιας εταιρίας από την Πάτρα - βγάζει και τεντούρα, για την οποία τρελλαίνονται οι Γερμανίδες
