Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Να αγοράσεις Θώδη 20,22 ο,τι ύψος βγάζει ,και να χρησιμοποιείς το αναλογο.Θα έρθει πιο φθηνά.Ολοι με δύο στάδια ξεκινήσαμε....
Θυμάσαι που εβαζα 20αρι και καβαλάγε στα 57.50 και τους έκανε χάλια τους έλικες στην έξοδο και έγραφα δεν μου άρεσε στα σκοτωματα.

Εγώ κλείνω μόνο 8αστερο από όταν ξεκίνησα, μόνο όμως... στη μεκ έχω βάλει επάνω το πλαστικό το δικό της, του Λαναρά κ το cnc experts... Στην MEC το τονίζω, με χάραγμα πάτημα ρελιασμα το πλαστικό της mec ήταν με διαφορά το πιο εύκολο στη χρήση... Του Λαναρά δεν κατάφερα ποτέ να μην μου αφήνει τρύπα...
Δεν έχω τα πλαστικά... άρα το πρόβλημα είναι το μαχαίρι μου του λαναρα 6στερο και της μεκ 8στερο χάλκινο; ;;;

Δεν έχω τα πλαστικά... άρα το πρόβλημα είναι το μαχαίρι μου του λαναρα 6στερο και της μεκ 8στερο χάλκινο; ;;;
Το μαχαίρι του Λαναρά μια χαρά είναι.
Δαχτυλίδι για δράμια έχεις;
Ή τέλος πάντων σωληνάκι 20 χιλιοστά εσωτερική διάμετρο, που να μπαίνει εφαρμοστά ο κάλυκας υπάρχει;

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να ανεβάσει φωτογραφίες (ή να μου στείλει σε π.μ.) από τα εξαρτήματα της lee που βάζουμε το καψούλι. Έχασα τα δικά μου και θέλω να φτιάξω άλλα σε τόρνο. Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να ανεβάσει φωτογραφίες (ή να μου στείλει σε π.μ.) από τα εξαρτήματα της lee που βάζουμε το καψούλι. Έχασα τα δικά μου και θέλω να φτιάξω άλλα σε τόρνο. Ευχαριστώ.
Αν κατάλαβα καλά, αυτά εννοείς.
90090.jpg
90091.jpg
1044.jpg

Αυτές οι φωτό είναι από το ιντερνετ. Αν δε σε βοηθήσουν, όταν μπορέσω θα βγάλω κι από τη δικιά μου και θα μετρήσω να σου πω και τις διαστάσεις.

Αν κατάλαβα καλά, αυτά εννοείς.
90090.jpg
90091.jpg
1044.jpg

Αυτές οι φωτό είναι από το ιντερνετ. Αν δε σε βοηθήσουν, όταν μπορέσω θα βγάλω κι από τη δικιά μου και θα μετρήσω να σου πω και τις διαστάσεις.
Καλησπέρα. Αυτά εννοώ. Θέλω μόνο να μου πεις το μήκος του πλαστικού κομματιού και του ελατηρίου. Ευχαριστώ.

Back